Meillä ei ole töissä mitään sen ihmeempää pukeutumiskoodia, jokainen saa näyttää ihan siltä miltä huvittaa. Kukaan ei hätkähtäisi, vaikka ilmestyisi töihin siinä kuuluisassa jätesäkissä. Mutta jos minulla olisi jonkinlainen perustoimistolook, se olisi varmaan aika pitkälti tämä seuraava. Toppi vaihtuu, housut ja rento jakku pysyy. 

Jakku & neuletoppi - H&M, housut - ONLY, käsilaukku - ei merkkiä, Italian matkatuliainen, kengät - Chie Mihara. 

En tiedä mitä pitäisi tapahtua, että osaisin käyttää ihan oikeaa jakkupukua. Nämä rennot versiot ovat lähempänä omaa tyyliäni, erityisesti jos ne asustaa punaisella. Chie Miharan punaiset tukevat korkkarit ovat niin hyvät jalkaan, että niitä voi melkein verrata lenkkareihin. Punainen on elämäni väri, se toimii aina.

Kommentit (2)

millamainen
1/2 | 

Ooh, hyvältä näyttää! Rento ja naisellinen look! :) 

Mäkään en oo yhtään jakkupukuihmisiä. Tai edes kauluspaita. Onneks mun työssä (luokanopettaja) ei tarvitse olla. Mun ainoa tavoite on, että lokakuun alussa alkavan äitiysloman aikana jaksaisin joka päivä vaihtaa pois yöpuvusta ja joka toinen päivä laittaa jotain muutakin kuin kotivaatteet :D Hurjia tavoitteita... ;) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010