Shiny red shoes, mikä voisi piristää naisen päivää enempää. Etenkin jos on verhoutunut poikkeuksellisesti kokomustaan. Nämä punaiset mokkakaunokaiset ovat vanha löytö Kangasalan Pirkan kirpulta. Kyseinen kirppis on ollut sellainen halpojen löytöjen aarreaitta että!  

 


m3

m3


m1

m1


red boots

red boots

Vähän väsyttäisi, meni eilen My Chemical Romancen keikan takia hieman myöhään tuo kotiin palautuminen. On aika maanantaifiilis, minkä saattaa huomata tästä takkuavasta tekstistä :D

Kommentit (14)

Liina
1/14 | 

oho, säkin olit keikalla :)

mä menin sinne ystäväni ja kaiken katu-uskottavuuteni kanssa, köh.

mulle ainakin jäi keikasta kauhean hyvä fiilis. aattelin, että meillä on ehkä vielä toivoa kansakuntana, kun ei-kyynistynyt nuoriso jorasi niin fiiliksissä sivukatsomoissakin (kyynistynyt aikuisväestöhän on joko kaljalla tai taputtaa nyrpeänä käsiään biisien välissä takapuoli penkissä.)

Terhi
4/14 | 

Jee.. Mulla on muuten ihan samanlaiset kengät. Ovat yllättävän mukavat jalassa nykykengiksi.

Dinskosta joskus ostin, kun en voinut vastustaa tuota punaista väriä...

terkuin, se toinen punainen mummo, sitten joskus ;)

Waterlily
9/14 | 

Saman keikan takia jäi täälläkin yöunet vähiin. Tänään sitten töissä olinkin aikamoinen zombie. Tässä iässä (30+) pitänee ottaa jatkossa keikan jälkeinen päivä vapaaksi, kun ei vaan jaksa enää =)

10/14 | 

Koska se tuntuu kuuluvan blogietikettiin, niin tässäpä ilmoitus että bongasin sinut keikalla. Tai oikeastaan sen jälkeen, kävelit mun perässä matkalla parkkihalliin - no, kumminkin. :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/14 | 

liina: juups :) me oltiin siinä kivassa sivukatsomossa lavan vieressä jossa 90% hyppi seisaaltaan jei!

johanna: tack :)

minelli: kiitti :)

Terhi: mahdatko muistaa koska oot ostanut, mietin kun nää oli ihan uudet kirpulta löydettynä, et onko joku ikivanha malli vai kuin?

miu: on :)

laura: haha olin!!

karoliina: pirteät nimenomaan ja ihanat jalassa!

christina: käy tarpeeksi usein niin väkisin joskus osuu helmiin :D ei vaan, toi pirkan kirppis on sellainen paratiisi että jotenkin sinne aina osuu mun tyylisiä punaisia juttuja :)

womppis: no höh olisit hihkassut jotain, mä yritin nimenomaan bongata sua sieltä kun muistin et hehkutit keikalle menoa joskus :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

vilmouu
12/14 | 

Voi onpas upea takki! Mistä se on? :) Olen etsinyt juuri tuon mallista helmasta levenevää trenssiä jo kauan, mutta tuntuu että kaikki ovat liian kapenevia malleja.

Terhi
13/14 | 

Oisinkohan ostanu 2007 vuoden paikkeilla. Espoon Sellon Dinskosta ne kuitenkin on :) Ostin samalla kertaa nuo ja sitten kullanväriset pyöreäkärkiset ihanat avokkaat :D

Lellu
14/14 | 

Aina jotenkin niin mieltä lämmittää kun mainitset Kangasalan :) Olispa hauska joskus osua samaan aikaan sinne kirppikselle, sitten uskaltautuisin melko varmasti sanomaan sulle ihan suoraan, että sun blogis on loistava!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012