Viikon asiapertteilyn jälkeen kaipasin jotain värikästä ja kukerrusta, joten lähdin kukkamekkolinjalle. H&M:n paksu trikoomekko on vähän levoton kuosiltaan, mutta pidän siitä ehkä juuri siksi. Joskus kaaos menee järjestyksen edelle, myös vaatteissa.

Olen jämähtänyt pahemman kerran noihin Parikan Frida-nilkkureihin. Ne ovat niin älyttömän hyvät kävellä vaikka korko hipoo kymmentä senttiä. Roller derbyssä vaurioitunut nilkkani ei vieläkään, kahden vuoden jälkeen ympäri kääntymisestä, taivu kunnolla superkorkeisiin korkoihin. Toisinsanoen olen saanut heittää heipat yli 10cm korkoille ihan kokonaan. En tiedä kuinka mahdollista on että jalka joskus vielä palautuu takaisin mutta epäilen suuresti. Onneksi minulla ei kovin monia niin korkeita kenkiä edes ole, mutta muutama pari harmittaa kyllä.

Kommentit (20)

1/20 | 

Ouuu mitä punaisia herkkuja! "Joskus kaaos menee järjestyksen edelle, myös vaatteissa". Köh, no todellakin. Eli melllä melkein aina.

Ihana mekko!

käyttäjä-6444
Liittynyt23.2.2015
4/20 | 

Tuli mieleen, että aloitatko joskus roller derbyn uudelleen? Mietin onko sinulla nilkan takia kielto siihen vai pystytkö vielä harrastamaan sitä?

12/20 | 

Hei,

Minulla oli myös nilkkavamma, luullakseni aika samanlainen kuin sinulla. Itse kävin liikunnallisen työni takia ortopedillä ja päädyin lopulta fysioterapiaan, kun nilkka ei lähtenyt kunnolla kuntoutumaan. Suosittelen samaa sinullekin, sillä fysioterapeutti osaa käsitellä nilkkaa ja antaa sinulle harjoitteita jalan vahvistamiseen. Ei kuulosta hyvältä, että jalkasi on vielä kahden vuoden jälkeen kipeä.

Noora
13/20 | 

Oletko käynyt kalevalaisella jäsenkorjaajalla? En tiedä, kuinka tuttu aihepiiri sulle on, mutta tuli vaan mieleen, että siitä voisi olla apua nilkkaasi ettei tarvitse hylätä korkeita korkoja ihan täysin. :)
Jos aihepiiri ei ole tuttu niin suosittelen tutustumaan tarkemmin, olen itse saanut jäsenkorjauksesta apua polvi- ja selkävaivoihini ja avokkini sai apua polvileikkauksen jälkeen tulleen jalan virheasennon korjaamiseen.

15/20 | 

Mullakin on nilkkavamman takia toinen nilkka jäykempi. Itselläni vamma tapahtui melko nuorena ja varmaan sen takia ei ole kovin kipeä, mutta yhtä kauniisti se ei taivu kuin toinen nilkkani. Muistaakseni olen lukenut, että nilkan pehmytkudosvaurio johtaa usein nilkan vähentyneeseen liikelaajuuteen (arpikudos?).

16/20 | 

Mieki suosittelen joko kiropraktikkovisiittiä tai sitä jäsenkorjaajaa! :) Omat selkävaivat helpotti 1000000000000-kertaisesti kiropraktikkokuurin jälkeen. Sairaan kallistahan se on, mutta jokaikisen sentin arvoista kun nyt pystyn pelaamaan melkolailla kivuttomasti :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011