Mustan perusmekon lookin muuttaminen pelkillä sukkiksilla ja kynsilakalla on ihan naurettavan helppoa. Asustamista opiskelijabudjetilla. Oranssi on jännä väri, periaatteessa en pidä siitä, mutta pieninä annoksina se tuntuu raikkaalta. Stella on selvästi aivopessyt minua jatkuvilla oranssipostauksillaan.


j71

j71

Oranssi Avonin kynsilakka saatu blogin kautta.


j5

j5


j1

j1

Huh kohta lähtö treenipäivään numero kaksi, taas olisi 3 tuntia edessä.

Kommentit (16)

1/16 | 

Ehdottomasti sun kannattaa ottaa välillä oransseja väriläiskiä asuun, sopii sun uuteen tukanväriinkin hienosti:) Mulla on ollut viha-rakkaussuhde oranssiin jo pitkään, mutta tänä keväänä olen tykästynyt erityisesti hehkuvaan oranssinpunaiseen.

2/16 | 

Mulla on melkoisen samanlainen suhde oranssiin, ja siitä mieleeni: multa löytyy myös tuo sama Avonin lakka oranssina. Ootko huomnnu, että Avonin lakka levittyy tosi epätasaisesti, vielä kolmannenkin kerroksen jälkeen on vaikea olla tasaista...

Jossu
3/16 | 

Sulla on yhdet blogimaailman kauneimmista hiuksista! :) Olen katsellut niitä kateellisena vuosikausia... Miten tai millä välineellä teet nuo ihanat kiharat?

Suski

Hei Ano, oon sun kanssa samoilla linjoilla ja ymmärrän, että tarkoitat hyvää, mutta toi syyllistämistaktiikka, joka riviesi välistää paistaa, kääntää ihmiset vaan sua ja kamppiksen asiaa vastaan.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Suski, syyllistäminen on todellakin maailman paskin keino valistaa ihmisiä, mutta anon viesti oli mun mielestä aika neutraali.

Ano, olen tutustunut kamppikseen jo aikoja sitten ja ylipäänsä olen kiinnostunut ekologisuudesta, joskaan en linkolamaisesti. Seison oman kulutukseni takana, tunnistan huonot puoleni ja kompensoin esimerkiksi ylimääräisiä kenkäpareja elämän muilla osa-alueilla, että tasapaino säilyy. Olen kirjoitellut ekojutuista esimerkiksi täällä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

5/16 | 

Damn että tuo siun tukka onki täydellinen! muistaakseni siullaki on remingtonin pearl wand? miten saat noista kikkuroista noin rennon ja kivan näköset polttamatta sormia tai taistelematta puolta tuntia?

Jiksu
7/16 | 

Oot aivan ihanan näköinen näissä kuvissa. Todella hoikka ja tyylikäs.

Tykkään erityisesti tuosta mustasta mekosta, se on eleetön mutta ei pliisu. Muuntelukelpoiset vaatteet on parhaita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla