Löysin kirppikseltä täydellisen syksytakin... siskolleni. Systeri on minua noin yhtä vaatekokoa isompi, ja osaan ostaa sille pitkälti mitä vaan vaatteita ilman että koko likkaa on kilometrien säteellä. Tästä syystä usein pidänkin silmät auki kirppiksillä kahden ihmisen puolesta (tai no kolmen, Sakukin on uhrini), koska eihän sillä raasulla muuten olisi vaatteita varmaan ollenkaan. Isosisko hoitaa :D

On varmaan sanomattakin selvää että tämä kyseinen takki on myös 100% minun tyyliäni? Ja vaikka tiedän, että takki ei istu minulle puoliksikaan niin upeasti kuin siskolleni, haluaisin maailman eniten pitää sen itselläni. Koska se on ihana. Onko sillä väliä jos takki vähän roikkuu?!

Valitsin tähän luonnollisesti sellaisen kuvan missä takki näyttää istuvan parhaiten ylläni (koska haluan että kaikki sanovat nyt että pidä se!). Ongelmana minun kohdallani hartiaosasto ja hihat. Vaikka kuinka teen töitä amatsonimaisen yläkropan eteen, siskoni on jatkuvasti pidemmällä tässä asiassa, habani on noin puolet punapään vastaavasta. Pyh.Tuitui tuolle selkäpuolen rusetillekin, kattokaa ny <3
Vaihtoehdot ovat:

1. treeniä horo treeniä, kyllä se joskus istuu.

2. anna takki siskolle kuten alunperin tarkoitus oli ja luovuta.

Ääää!

Kommentit (31)

1/31 | 

Hahaa, minä kirppistelen samalla tavalla pikkuveli ja puoliso mielessä. :) Juuri raahasin veljelle second hand -ruutupaitoja ulkomaanreissulta. Luovuta takki siskolle, sanoisin. Kyllä se pikkuisen isolta näyttää hartioiden kohdalta.

Rose
4/31 | 

Minä taidan olla ainoa moraaliton, joka ehdottaa että pidät takin itselläsi :) On täysin sun tyylinen, eikä mun mielestä oo yhtään liian iso! Hieman väljä on, mutta näyttää vain rennommalta. Ja jos alle laittaa jonkun paksun neuleen niin ei sitten välttämättä ole edes niin väljän näköinen?
Olen samaa mieltä muutaman ylemmän kanssa, joiden mielestä voit kaventaa takin itsellesi vielä sopivammaksi, jos häiritsee kuitenkin se väljyys.

Koko takki huutaa niin paljon Nelliinan nimeä, ettei tosikaan :)

5/31 | 

Pikkusiskona on pakko pitää pikkusiskon puolta :) Ja jos olet kiltisti, antaa siskosi sinun ehkä lainata sitä, kun olet saanut habasi kasvatettua vaadittuihin mittoihin :D

Emmi
7/31 | 

Anna tai lainaa se siskollesi, näet takkia kuitenkin pidettävän ja tulee hyvä mieli :) Hypetit tässä joku aika sitten kuparihileistä kynsilakkaa ja en silloin pahemmin syttynyt sille mutta viime yönä metsästin unessani kuparilakkaa ja nyt kyllä vähän himottaisi sellainen... Hitsit minkä teit! :D

mariam
8/31 | 

Takki on aivan ihana.
2. Anna siskolle
Tai pienennä itsellesi sopivaksi kuten yllä oli ehdotettu. Koska siskosi vaatevarasto on ilmeisesti pieni, kallistun antamisen puoleen. Voit nauttia takista näkemällä sitä usein hänen päällään!

antamisen ilo
13/31 | 

Ihana takki! Ja söpö sullekin. Mut ku sun sisko ei oo mikään kauppaintoilija (muistanko oikein) ja sä oot, sulle tulee noita ihania takkeja vastaan varmaan useammin kuin siskolle. Jos pähkäilit jo aluksi että annatko vai et, niin anna! Jos sä oisit rakastunu siihen OIKEESTI, et olis ees ajatellu että et pitäisi sitä. :) Anna siskolle takki ja hyvä mieli! <3

Nainen

2. Anna siskolle vaan. Siitä tulee oikeesti niin hyvä mieli itselle. :) Ja varmaan saat lainata tätä takkia, jos siitä tulee sinulle jossain vaiheessa sopivankokoinen. Ja kyllä blogista on huomannut, miten pidät kauniisti istuvista vaatteista, jos niiden on tarkoitus olla sellaisia. ;) Älä yritä huijata itseäsi. :)

Sennu
14/31 | 

1. Laitat alle paksun villatakin
2. laitat takin kaappiin odottamaan. Muoti on jo menossa väljempään suuntaan, ja kas, pian tulee päivä, jolloin sen löysyys näyttääkin silmissäsi tosi kivalta :)

Paula
15/31 | 

Vaihtoehto numero 3, LAINAA siskollesi ;) Jos joku päivä isonnutkin niin sitten voit ottaa takin takaisin lainasta ;)

Tai sitten annat vain siskollesi ja toivot, että joku päivä vähintäänkin yhtä nätti takki sun koossa tulee vastaan.

Mä meinasin ehdottaa samaa. Anna takki siskollesi siihen asti, että saat treenattua itsellesi mahtihartiat ja tajunnanräjäyttävän haukkarin. Takki kuitenkin tykkää, kun sitä käytetään.

henna
16/31 | 

aivan ihana takki ! Anna vaan siskolle jos sil ei viel oo takkii. Toi on ihana, miekii haluun tommosen mistä löysit ton ihanuuden ?

Panda
17/31 | 

Mut mieti nyt, miten iloinen sisko oisi ;) mä ehkä antaisin kyllä eteenpäin! Vaikka hirveän nätti oletkin siinä!

18/31 | 

Tosi kaunis takki! On olemassa vaihtoehto 3: Ompelutaitoisena osaisit myös pienentää takin itsellesi sopivaksi :D Olettaisin kuvien perusteella että riittää jos irrotat hihan, kavennat sitä sekä vähän otat sivusauman kainalosta sisään ja sitten istutat ihan takaisin, mutta hieman ylemmäksi olalle kuin mitä alkuperäinen sauma, sentti-puolitoista tekee jo olalla ihmeitä.
Toki siskosikin varmasti ilahtuisi takista hirmuisesti :D

Pippa
19/31 | 

Eikös se nyt niin ole, että kaapista pitäisi karsia kaikki liian pienet vaatteet, kun ei niihin kuitenkaan laihdu? Väitän, että sama pätee toisinkinpäin, joten nyt takki siskolle ja itselle hyvä mieli, kun on raukkaparan garderoobia täydentänyt noin upealla tavalla.

22/31 | 

Sori nyt vaan, mutta antamisen puolella ollaan täälläkin!

Koska yllä käyteyt perustelut (kuinka onnelliseksi siskosi tulisi, kuinka ei kannata ostaa vaatteita odottamaan, että joskus ne sopii, kuinka kauniita takkeja sulla jo on, kuinka sulla on isommat mahikset löytää sopiva unelmatakki, koska shoppailet enemmän mielelläs kuin siskosi) pitää paikkansa, ja sitten vielä yksi perustelu lisää:

jos nyt pidät tän takin ja aiot aloittaa jonkun massakuurin, jotta se sopii, mitä tapahtuu kaikille niille muille ihanille ja istuville takeille (ja muille vaatteille) jotka sulle sopii nyt?! Sit ne on kohta nafteja, eikä niitä oo enää kiva käyttää ja sit oot surullinen. Kyynel!

Iina
23/31 | 

Siskolle vaan! Antaminen tekee iloiseksi - ja saat nauttia siitä joka kerta kun näet siskosi kys. takki yllä :)

Creepy
24/31 | 

Anna siskolle! Ihana kuosi, mutta on toi kyllä sulle vähän iso. Se varmaan sopii siskon punaisiin hiuksiin ja voithan sä aina katsella sitä sen päällä!

Helmi
25/31 | 

Munkin mielestä takki siskolle vaan! Sulla niitä ihania takkeja on kuitenkin paljon. Ymmärrän toki antamisen tuskan, mutta silti siskolle. Anna vaikka ensin lainaksi, jos et raaski kokonaan luopua, mutta niin takki pääsisi heti aktiiviseen käyttöön sellaiselle ihmiselle, jolle se istuukin paremmin. :o)

Ninariina
26/31 | 

Siskolle vaan! Näyttää luultavasti paremmalta hänen päällään, jos istuu paremmin kuin sinulle. Ymmärrän kyllä tosi hyvin, mikset haluaisi luopua tuosta, mutta kuten jo aiemmin joku kirjoittikin, jos edes hetken olet miettinyt lahjoittamista, takki ei ole sulle täydellinen. Tämä ohjenuora pitää itsekin muistaa, koska se tuntuu toimivan.

Tuike
27/31 | 

Anna takki siskolle :) Punapää varmasti ilahtuu ja varmasti saat takin lainaan jos tulee polttava tarve saada pitää sitä. Ainakin tiedät, että takki menee rakastavaan kotiin :) ja sitten kun siskosi siihen kyllästyy niin voit adoptoida sen itsellesi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012