Niin paljon kuin pitkiä takkeja rakastan, joskus on tilaa myös lyhyelle. Jos käytän maximekkoa, nappaan takkipariksi mielellään lyhyen rotsin. Nahkatakki on todennäköisesti yleisin valinta, mutta myös lyhyet jakut ja bomberit toimivat. Tämä lyhyt takki on vanha kirppislöytö, ja kuva on reilun viikon takaa kun ei vielä ollut näin kylmä kuin nyt. 

Villakangashattu on Anjo Alleen, laukku & kengät Minna Parikka, mekko Monkista ja takki kirppislöytö. 

Ei ollut tarkoituksellista, että koko vaatekerta on noin systemaattisen mustavalkoinen. Lopputulos näytti sattumalta lähes harkitulta. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat