Päivän asuissa ei ole tällä erää mitään ihmeellistä, kunhan vedän ylleni jotain perussettiä eli pitsiä. Pakko tosin kumartaa tälle Vilan pitsitunikalle, se on ihan täydellinen.

Kuva on Top of the Rockilta, palataan siihen myöhemmin.


i31

i31

Täällä on ylipäänsä niin värikästä ja erikoista pukeutumista, että itse näyttää maailman tylsimmältä vaikka vetäisi ylleen villeimmät kuosinsa. Olen ihan värihumalassa näistä kaikista neonväreistä, mitä kadut ja kaupat ovat pullollaan! Luulen, että jos esimerkiksi muuttaisin tänne asumaan, olisin parissa kuukaudessa omaksunut lievästi sanottuna kreisin pukeutumistyylin ja yhdistelisin ihan erilailla kirkkaita värejä. Tämä nimittäin tarttuu, nimim. käviskö neonvihreät farkut minulle?! Sakun ilmeestä päätellen ei :D

Olen muutenkin hypistellyt hieman epäilyttäviä vaatteita, mutta onnistunut silti pitämään kädet irti kaikista houkuttelevista 80-luvun look-a-like hapsupaidoista. En usko, että ne näyttäisivät kovin upeilta enää Suomessa. Lomalla on liian helppo haksahtaa kaikenlaisiin humputuksiin ja sitten kotona miettii että mitä ihmettä sitä oikein mietti ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

1/5 | 

Ihana pitsihame, luulisi, että siihen verhoutuneena ja uudessa tukassasi herättäisit huomiota myös Isossa Omenassa.

Lomalla vaatteiden ostaminen on tosiaan hauskaa, mutta myös kinkkistä. Uusi ympärstö vaikuttaa omiin fiiliksiin ja kun harkinta-aikaa on yleensä max kaks sekuntia, niin joskus matkaan tarttuu vähemmän fiksuja valintoja. ja palauttaminen toiselle puolelle valtamerta ei ole ihan yksinkertaista;)

Pidä pää kylmänä ja nauti kaupungista!

2/5 | 

Hei,

Pitsi on ihanaa sopivassa määrin käytettynä :) Ja eihän se vaikutteiden ottaminen ole paha juttu, jos pukeutumisideat osaa soveltaa hillitymmiksi kotimaan kamaralle palattaessa ;)

Hyviä vaikutteita saa myös 11. toukokuuta.

Kohta nähdään!

noora
3/5 | 

Toi pitsitunika on kyllä nätti. Tuli muuten mieleen että missä Nöpö aina asustelee sillä välin kun te ootte matkoilla, onko sillä joku vakihoitaja tmv? :)

4/5 | 

Ihana asu :) Sama juttu Lontoossa, paikka räjähtää käsiin noiden kirkkaiden värien ja printtien kanssa - ja meikähän on ihan onnessaan moisesta :D

5/5 | 

Hapsupaita! Jos ne on sellasia kun mun mielikuva on, sellaisia oli monilla tytöillä 80-luvun lopussa, ala-asteella.

Ihan perus neonvärisiä ylipitkiä puuvillapaitoja joista helma oli leikattui hapsuiksi. Huh huh :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012