Joskus sitä tarvitsee hentoa valkoista pitsiä, rykäistäkseen itsensä hetkeksi irti mustien neuleiden syövereistä. Ei ole mitään syytä miksei pitsihepenet sopisi ihan hyvin talveen, kunhan muistaa vuorata koivet fleecellä ja prätkäsaappailla. Toppatakkikin auttaa.

Lisäksi talvipäivässä toimii myös höyryävän kuuma Panimoravintola Plevnan punajuuripaistos. Tämä kyseinen annos kantaa edelleen Mansen parhaan kasvissafkan titteliä omalla listallani, ei ole herkumpaakaan tullut eteen vielä toistaiseksi. Ainoa miinus annoksen jättimäisestä koosta, olen aina ihan surkuna jos joudun jättämään ruokaa koska sitä ei pitäisi koskaan mennä hukkaan. Mutta tuota annosta ei vaan jaksa syödä vaikka olisi miten kova nälkä. Tosin, onneksi tällä kertaa mukana oli meidän perheen jätemylly Saku, joka vetää minunkin ruokani oikein mielellään omansa lisäksi. En voi tajuta miten niin lyhyeen mieheen mahtuu niin paljon ruokaa :D ontot jalat??

Kommentit (13)

maiju
1/13 | 

Kävin kerran Plevnassa ja ne annokset on niin suuria, että oksensin ruuan jälkeen, koska ahdoin liikaa ja silti puolet jäi syömättä :(

3/13 | 

Tuo on kyllä maistuva annos! Lohkoperunoita vaan on liikaa - joskus oon pyytänyt tilalle vihersalaattia. :) Toimi vielä paremmin.

Pesunalle
4/13 | 

Voi nam! Plevnan ruoka on hyvää ja erityisen hyvää tuo punajuuripaistos. Nälkä tässä muistellessa tulee. Sekä ikävä Tampereelle, että pääsisi syömään ja juomaan taas Plevnaan... :D

Chenille
5/13 | 

Hei, meilläkin on tuo jätemylly parisuhde ja enpäs koskaan ole ajatellut ontot jalat teoriaa! Makes sense!

Lalaa

Ei se kyllä ole sukupuolikysymyskään :D Meillä menee päinvastoin, vaikka ollaan suunnilleen saman pituisia ja hoikkia kummatkin, siinä kun avomies on ähkyssä minä syön sen tähteet ja vielä jälkiruuat päälle :''DD En tiedä mihin se kaikki menee! Ontot jalat kuulostaa ihan hyvältä teorialta ^^

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012