Eilen oli mitä kaunein syyspäivä, joten pikkujakku riitti pitämään lämpöisenä. Vuosi takaperin ostamani (vai onko siitä jo kaksi vuotta?) pilkkujakun rinnuksiin on jäänyt ilmeisen pysyvästi Design Torilta ostamani rintakoru. Se yksinkertaisesti sopii jakun fiilikseen.


k1

k1

Olivia&Oscar -verkkokaupalta synttärilahjaksi saamani mekko on kokenut kesän jälkeen helmapitsituunauksen. Halusin helmaan muhkeutta ja pari senttiä lisää pituutta, joten kiinnitin reilu 10 senttiä leveää pitsiä mekon vuoriin kiinni.


k3

k3


k2

k2

Kuvausavustaja Sasu seurasi tarkasti vierestä kun Minna Parikan toisen käden kenkiä ikuistettiin kuvaksi.


k7

k7


k5

k5


k4

k4

Isken täällä parhaillaan päätä seinään, kun unohdin Moron peräkonttikirppiksen argh! En koskaan tajua mennä paikalle! No, onneksi kummipoitsun iloiset hymyt auttoivat unohtamaan kirppismokan ja tekemäni apinavaatteetkin olivat niin suloisia että :) vähän on tosin vielä kasvunvaraa nöttiäisellä housujen suhteen.


k8

k8
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Mira
1/5 | 

Mulla tää oli eka kerta kun muistin sen peräkonttikirppiksen, mutten sittenkään päässyt paikalle kun onnistuin olemaan kipeänä juuri nyt. :(

Mari
4/5 | 

Kerro nyt jo mistä tuo sinun laukku on! =D Olen kyselly aikasemminki pari kertaa mutta en oo ainakaan huomannu sun vastanneen =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
Kesäkuu