Sain taas tämän Vilan tunikan pyykistä joten käyttöön vaan. Erivärisellä topilla on helppo vaihtaa läpinäkyvän pitsitunikan fiilistä, tällä kertaa mukaan minttua.


d3

d3

Olen vieläkin masentunut eilisestä matsista, enkä voi käsittää miten 3-1 tilanne voi päätyä siihen mihin se päätyi, joten ei turista nyt pitsiä enempää ennenkuin saan käsiini uuden kahvikupillisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

åäö
2/8 | 

Tuottaa vieläki jonkin asteisisia kiehuvia tunteita ton eilisen pelin miettiminen, että niinku anteeks mitä pojat?

tynnyri
3/8 | 

minun iltaani helpotti tieto ruotsin murska häviöstä (: ja jäin muuten miettimään sitä usa- kazakstan peliä...3-2 jatkoajalla, että mitä :D

6/8 | 

Näytät näin vakilukijan silmissä vieläkin niin hassulta tuon vaalean tukan kanssa..hyvällä tavalla siis :) Jumaloin muutenkin tukkaasi. Vaikka kuinka väität välillä kärsiväsi hiusmörkö päivistä niin ei sitä kyllä huomaa. Aina näyttää yhtä hyvältä :) Itsellä kun pahimmassa tapauksessa aamulla otsatukka pystyssä kuin vapauden patsaalla..se ei ole kaunista :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011