Odotin Kanarialta valtavia ihmismassoja ja turistirysän multihuipentumaa, mutta olin väärässä. Ilmeisesti tämä kauden toiseksi viimeisellä viikolla matkustaminen on rauhaa rakastavalle loistojuttu, sillä täällä saa olla ihan rauhassa! Ei ruuhkaa uima-altaalla, aamiaisella, rannalla, ravintoloissa eikä bussissa. Ei jonoja, stressiä, kaaosta. Pelkkää aurinkoa, palmuja ja verkkaista olemista. 

Ihan erityisen ihanaa on lähteä aamulla rannalle. Koko ranta on tyhjä, selän takana nousee jyrkkä kallio ja edessä avautuu kimaltava meri - tuntuu kuin maailmassa ei olisi muita ihmisiä lainkaan. Kunnon tuuli pitää huolen että aallot kuohuvat ja pauhu peittää kaiken muun äänen alleen. 

Ilme kertoo oleellisen :D

Myös perheen 3-vuotias on onnensa kukkuloilla, kun saa pulikoida uima-altaassa joka päivä, möyriä rantahiekassa ja sotkea ja lutrata niin paljon kuin sielu sietää. En usko että Annin vaatteista lähtee ikinä kaikki rantahiekka irti...

On melkein hämmentävää olla näin rauhassa, ja myös Las Palmasissa oli tänään lähes autiota. Että tästä tärppi kaikille teille kaltaisilleni ei-rantaloma-ihmisille, matkustakaa kauden ulkopuolella tai ihan lopussa. Loma nousee ihan uudelle tasolle ja saa levätä jopa bilekohteena tunnetussa Inglésissä! Voisin tottua tähän rentoiluun.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Kiva kuulla onnistuneesta lomamatkasta. Onneksi täällä Suomessakin aurinko paistaa nyt jo kovasti ja sulava lumi tarjoaa vesi-ja kuraleikkien mahdollisuuden myös päikyn pihassa... terkkuja A:lle! t. Elisa-ope

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010