Lumien sulaessa kosket saavat hieman lisäpontta, Viialan Haihunkoski on tällä hetkellä aika upean näköinen. Kävin ihastelemassa sulamiesvesien pauhua ja nappasin samalla pari asukuvaa. Olen ihastunut näihin bohotyylisiin paitoihin kapeiden mustien housujen parina, ne ovat rentoja mutta silti suht siistejä. 

Paita - Link, housut - American Apparel, maiharit - Minna Parikka, hattu - Zara. 

Hatun mustasta huovasta näkee että pikku raekuuro yllätti :D Ensin paistoi aurinko, sitten tuli rakeita ihan täysillä kymmenen minuuttia ja sitten paistoi taas aurinko. Suomen kevät ei osaa päättää mitä haluaa. 

Kommentit (4)

Emmiriikkka
1/4 | 

Hei! :) Olisin erittäin kiinnostunut tuosta Lassien toppapuvusta, jos olet miettinyt sen myymistä? ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010