Tänään 21:30 Ylen ykköseltä alkaa BBC:n Poldark, jota on saavuttanut Briteissä lähes Downton Abbeyn veroisen suosion. Toista kautta on alettu kuvata, mutta kolmaskin kausi on jo vahvistettu. Poldark on sukusaaga, joka sijoittuu 1700-luvulle. Tämä vinkiksi kaltaisilleni historiallisten sarjojen faneille, luvassa on kiinnostava telkkuilta tänään:

 

Kommentit (4)

A
1/4 | 

Hei, pieni korjaus tuohon, etta Poldarkin toinen kausi on hyvaa vauhtia meneillaan tv:ssa taalla Britanniassa ja on huippu niin kuin oli ykkoskausikin. :)

Vierailija
2/4 | 

Heei kiitos vinkistä!! Löysin muinoin Downton Abbeyn ja Outlanderin vinkkiesi johdosta ja nyt tämä! Kiitos :-)

Tarja
3/4 | 

Hei! Mahtaako olla samaa sukutarinaa, mikä on tullut TV:ssä sarjana 70-luvulla. Niina sitä ei varmastikaan ole silloin katsellut:) Sarjassa oli Ross Poldark ja vaimonsa muistaakseni Demelza. Kirjat löytyy vielä hyllystä, joten pitäisiköhän verestää muistoja sitäkin kautta. 

Lurre
4/4 | 

Kiitos! Miulta ois varmaan muuten menny aivan ohi tää :) Monia yhteneviä kirja/ohjelmalemppareita, niin kanntti luottaa sun makuun ;) Eka jakso ainakin vaikutti mielenkiintoiselta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010