Polka dots eli pallokuosi on klassikko, joka toimii aina. Itselleni pallokuosissa on jotain kovin suomalaista, sillä ensimmäiseksi yhdistän sen aina Vuokko Nurmesniemen 60-luvun mekkoihin sekä tietysti Marimekkoon. 

Tämä pallokuosinen sifonkimekko on kirppislöytö, samoin vintage-käsilaukku, Tämän hetken lempikorkkarit ovat jalassa koko ajan, Minna Parikan rusettikengissä on jotain taikaa. Mustavalkoiset "herrainkengät" ovat heikko kohtani, mustavalkoinen tyyli toimii korkkareista maihareihin. 

Klassinen fedora KN Collection. 

Erikoinen viikko käsillä, kun helatorstai rikkoo arkea. Olen möyhännyt koko päivän puutarhassa, ja monen tunnin rikkaruohotrimmerin käytön jälkeen käsiä kivistää siihen malliin, että on pakko lopettaa kirjoittaminen tähän. Auts. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat