Rakastan yli kaiken sifonkipaitoja, koska ne näyttävät ilmavilta ja kauniilta, eivätkä rypisty sitten millään, mutta huonona puolena sellainen pikkujuttu, että joskus tuntuu kuin olisi käärittynä elmukelmuun. Kirppikseltä bongattu tummansininen vintagepaitani pussybow-kauluksella on maailman ihanin, mutta ei todellakaan auta tulla hiki päivän aikana missään vaiheessa, tai elmukelmuefekti pääsee valloilleen. Tämä siis polyestersifongin suhteen, ei silkki. Suostun välillä kärsimään polyesterista, koska paita on nätti ja se ei jostain syystä ole sähköinen. Sittenhän polyesterillä ei ole mitään väliä, jos kyseessä on esimerkiksi hame, joka ei tule lähellekään ihoa, mutta paidoissa sietää olla tarkkana. En ole materiaalien asiantuntija (pelaan näppituntumalla), mutta polyestereissäkin lienee eroja? Osa liimautuu sähköisenä rätisten ihoon kiinni heti kun niin koskee, osa ei ollenkaan. Paitsi ehkä jos alkaa hankaamaan kangasta ilmapallolla :DIkiheikkouteni, rusettikaulukset. Oikeastaan on kaksi kaulustyyppiä mistä olen poikkeuksetta ihan pähkinöinä, ja ne ovat tämä edellä mainittu rusetti, ja hyvänä kakkosena pyöristetyt Peter Pan -kaulukset. Näillä kahdella ei voi mennä pieleen.Oikeasti, minun on pakko nyt vaihtaa tuota käsilaukkua, alkaa kohta ihan tosissaan hävettää pitää muka tyyliblogia, ja rahdata samaa käsveskaa monta kuukautta putkeen. Siinä missä osa on käsilaukkufriikkejä, minä tunnustan uskollisuutta yleensä vain yhdelle arkilaukulle ja käytän sitä kunnes se hajoaa. Ehkä tästä syystä ihana punainen Maxineni on koko ajan käyttämättä, koska aloin kammoksumaan ajatusta sen hajoamisesta. Kun näin ensimmäisen merkin laukun sangassa siitä, että kiiltonahka voisi siitä kohtaa murtua jossain vaiheessa, friikahdin ja aloin säilöä sitä pehmoisessa laukunsuojapussissa. Jep, ei ole kaikki muumit laaksossa.

Kommentit (9)

V
1/9 | 

Käsirasvalla saa sähköisyyden vaatteista veks! Kokeile hieroa rasvaa käsiin ja sen jälkeen silität kevyesti kädellä esim. paidan sisäpinnan. Toimii! :)

Se Ex-miehelleen keikistellyt ...

Ei sentään pitseissä :D Kyseessä on Nelliinaltakin löytyvät (tai ainakin löytyneet) Björn Borgin nyörisaapikkaat.

Sennu
3/9 | 

Ihanaa pallokuviota! Mistä tuli mieleen: tiedätkö brittiläisen vaatemerkin www.thewhitepepper.com ? Sieltä löytyy polkadotmekkoja ja -housutkin ynnä muuta kiinnostavaa. HInnat ovat kohtuulliset - mikä tarkoittaa että löytyy myös paljon polyesteriä…
Terveisin eräs polkadotfriikki :)

mymmeli
4/9 | 

Oih ihana paita! Oiskohan kasarilta toi, koska mie oon pöllinyt samanlaisia äitini kaapista :D

Mimmu
5/9 | 

Tuohon ongelmaan löytyy onneksi apu suihkeen muodossa. Ainakin Stockmannilta taitaa saada vaatteille tarkoitettua sähköisyyden poistajaa. Joku antistatic tms. Minulla ainakin toimii :)

jenni
6/9 | 

Todella kauniin paidan olet löytänyt! Itselleni ei tuollaiset paidat oikein sovi, ellen halua näyttää mummolta. Vai enkö vain ole löytänyt sitä täydellistä yksilöä vielä? :D

Älä muuten ihmeessä vain blogin takia rupea turhaan käyttämään muita laukkuja! Mielestäni on hienoa, että tässä kulutushysteriassa ihmiset näkevät että ihan oikeasti ei tarvitse jokaista tavaraa sataa kappaletta, kun on löytänyt sen täydellisen. Itse olen entinen laukkuhullu, joka on ymmärtänyt sen, että yhdellä toimivalla laukulla pääsee todella pitkälle :)

Se Ex-miehelleen keikistellyt ...
7/9 | 

Millainen on Peter Pan -kaulus? Vaadin kuvamateriaalia! :D

8/9 | 

Mulla on ainakin molemmat Maxinet sentään ahkerassa käytössä, ja joudun sentään raahaamaan painavia koulukirjakasoja :D sade on ainoa mitä pelkään, ettei mokkanahalle käy mitään..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012