Tulin hirveän hyvälle tuulelle, kun avasin Polkka Jamin sähköpostin syksyn uutuuksista. 10 vuoden kunnioitettavaan ikään ehtinyt Polkka Jam on ollut yksi suomalaisia lemppareitani jo vuosia, keittiömme seiniä koristaa Polkka Jamin iloiset printtitaulut ja ikivanha Laulupuu on yksi kauneimpia printtejä mitä tiedän. Sitä tosin ei taida enää olla saatavilla, paitsi jos sattuu eteen second handina.

Syksyn uutuusmallisto Kissanpäivät on omistettu kotoilulle, joutenololle ja kissoille. Hmm.. kuulostaa täydelliseltä. Ja näyttää myös:
 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, kissanpäiväistä alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (3)

Selene
2/3 | 

Tämä on uusi tuttavuus minulle, mutta kolahtaa kyllä sisustusmakuuni ihan täysillä. Kyllä kotimaisen designin seurassa kelpaa kotoilla.

Myohmy
3/3 | 

Oi miten ihana teema! Polkka jam ei ole aiemmin sanonut mitään, mutta eihän tuohon voi kuin hyristä tyytyväisenä. :D Kiitos tämä postaus piristi minunkin päivää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010