Keittiömme seiniä koristaa Polkka Jamin Tsai&Cafe -kokoelman kolme taulua, yksinkertaisesti rakastan niiden värimaailmaa ja kuvitusta. Niin rakastaa tyttäremmekin, hän nimittäin viihtyy keittiössä kaikkein parhaiten kun saa katsella tauluja ja tapetteja. Myös ystäväni tyttövauva oli silmät pyöreänä Tsai&Cafe -taulujen edessä, joten tästä tärppiä lastenhuoneen sisustukseen.

Polkka Jamin syksyn uutuusmallisto "Serkut" jatkaa samalla värikkäällä linjalla ja nyt ihan erityisesti printit olisivat mahtavia (myös) muksuille. Ai miksi? Koska kasvot ovat kiinnostavia, kuten jo neuvolasta mukaan saadusta hymynaamajulisteesta voinee päätellä. Kissaserkut tosin pesevät tyylikkyydessä 100-0 neuvolan julisteen, jonka alareunassa on iso lastenruokamerkin mainos.

Polkka Jamilaiset kertovat lehdistötiedotteessaan seuraavaa: Uudessa mallistossamme eri maanosien kissaserkut kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen juhlimaan. Kuvituksista löytyy tiikereitä, ananaksia, puumia, paperilyhtyjä sekä mustia panttereita.
Meillä on lastenhuone vielä tekemättä, sillä se on yläkerrassa ja niin kauan kuin plikka ei pääse itse kulkemaan portaita, ei ole varsinaista kiirettä. Pinnis ja hoitopöytä ovat toistaiseksi meidän huoneessamme (alakerrassa) ja lelut olkkarissa, ja päivittäinen elämä tapahtuu muutenkin alhaalla. En tosin voi kieltää etteivätkö sormeni syyhyäisi ihan erityisesti juuri lastenhuoneen sisustamisen suhteen, mutta pidän itseni vielä hetken kurissa. Ainakin saan fiilistellä ja suunnitella kaikessa rauhassa :)

Kommentit (15)

LauraL
1/15 | 

Ou nou, aivan ihania, varmaan ihan pakko laittaa jotain noista (kaikki!) tilaukseen!

laurar
2/15 | 

Polkka Jamin printit ovat kyllä mainioita. Meillä oli vanhan kodin keittiössä 4 korttia Tsai&Cafe -kokoelmasta ja tyttö silloin 1v. rakasti osoitella niitä kun luettelin "kahvikuppi, samovaari, kahvipannu, teepannu". Nyt vajaa 4veenä hän löysi kortit jostain, jollain käsittämättömällä tavalla muisti ne ja halusi omaan huoneeseensa esille :D

Tooti
4/15 | 

Hei Niina,
Kiitos kivoista blogeista!. Olet todella taitava omassa tyylissäsi, Erityisesti pidän idearikkaudestasi sekä siitä, että vaatepuolen blogista puuttuu tietty narsistisuus, joka mättää useimmissä ulkonäköön liittyvissä blogeissa.

Varsinainen asiani koskee kuitenkin keltavalko-raidallista mattoa, jota muistaakseni kaipailit jokin aika sitten. Tänään mulle tuli Jotexin kuvasto, josta s. 60 löytyy Cina-räsymatto, leveys aina 70cm ja pituudet 100, 150, 200 ja 250cm. Hinnat 14.99 - 34.99. Mukavaa syksyä uudessa elämäntilanteessa ja kodissa!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Kiitos paljon :) vaatepuolen blogissa pääosassa ovat vaatteet kuten nimikin kertoo, ja on melkein ikävä niitä aikoja kun kaikki julkaisivat asukuviaan päättöminä :D olen miettinyt monta kertaa että voisin alkaa old school rättibloggariksi taas :D

Joku muukin vinkkasi tuon Jotexin ja matot ovat juuri kuten haluan paitsi väärän pituisia. Joutuisin todennäköisesti ostamaan tuon 200cm ja lyhentämään sitä 170cm pituiseksi, mutta epäilyttää mikä olisi lopputulos.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kati
5/15 | 

Oi tuo leijona ja ilves veivät kyllä minun sydämeni! Saa sopivasti lastenhuonetunnelmaa kahden aikuisen kotiin :)

6/15 | 

Voi kauhee..musta noi on jotenkin pelottavia ihan vauvan huoneeseen. Hymynaamassa sentään on HYMYILEVÄT KASVOT kun taas nää on lähinnä vihasen näkösiä tai onko ilmettä ollenkaan.. ehkä vanhemman laspen huoneeseen, mutta on nää sinnekin aika rajuja

piitzi
Liittynyt28.2.2014
8/15 | 

Tilasin ensivuodelle kalenterin, saa sitten vuodenpäästä laitella seinälle ne kuvat =D Aivan ihanasti oli paketoitu, niin huolella ja pahvinen kiitoskorttikin mukana. Ihana miten asiakasta pitävät hyvänä, tilaan varmasti toistekkin =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011