Kun näin isäni avovaimon kutomat pöllösukat pappalassa ensimmäisen kerran, laitoin samantien itseni sukkajonoon. Eli tilasin neulojamestarilta ihan mielettömän hienot pitkät villasukat. Se on ihan parasta että lähipiiristä löytyy näitä neulojia <3
Nämä sukkani ovat pitkät, jäävät juuri polven alle joten pöllökuvio näkyy kivasti pohjemittaisista kumisaappaistani.

Jos pöllöt innostaa ja puikot pysyy käsissä, niin ohje siihen löytyy täältä. Neulojat ehkä tajuavat tuosta hepreasta mitä sillä tarkoitetaan :D

Kommentit (19)

Sariska
4/19 | 

Ihanat! Ihastelin jo niitä punaisia Instan puolella. Koulussa menossa juuri lankatyö-opintojakso ja helmineulontaakin siellä käytiin läpi, joten innostuin näistä heti, lisäksi tuossa on vähän erilaista palmikko, mitä olen aiemmin tehnyt, joten monta itselle uutta tekniikkaa voisi noissa sukissa toteuttaa :)

8/19 | 

Voi että miten ihastuttavat! Pakko lähettää linkki äidille, että saisin tuollaiset vaikka syksyllä synttärilahjaksi! Tuollaisia pitkiä on sit kiva käyttää saappaiden kanssa kun hieman pilkistävät. Oi kiitos kun jaoit! :)

11/19 | 

Voi apua. Pakko laittaa toteutukseen! Hämmentävää kyllä, pari vuotta sitten en olisi uskaltanut, näin sitä on harjaantunut. Saattaa tosin jäädä syksyyn ja luennoille.

kristin
12/19 | 

Voi miten söpöt! Nämä pääsee heti puikoille, olenkin jo hetken aikaa odotellut inspiraatiota kun tavalliset sukat ja tumput vähän kyllästyttää. Joku tekele kuitenkin pitää näppösissä olla tv:tä katsellessa.

Sari P
14/19 | 

Ihanat villasukat, kiitos paljon vinkistä ja ohjelinkistä! Nämä tulee taatusti toteutettua <3

Niina
15/19 | 

Vitsi, noi on ollut itsellä to do-listalla jo koko talven vaan en oo kerennyt kaikelta muulta neulomiselta!! :D Oon vakaasti sitä mieltä että kerran kuussa pitäis saada pitää neljän päivän neulomiseen tarkoitettu vapaa, niin ehtis tehdä vähän paremmin kaikkea einä aina sitten ois 10000 työtä kesken.

SatuKoo
16/19 | 

Voi vitsi, miten söpöt sukat :)
Kenellehän minä laittaisin moiset sukat tilaukseen...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011