Kun takki on liian kuuma, ja ilman takkia ei pärjää, take a poncho. Tai viltti, tai mikä tämä vanha viittahärpäke nyt sitten onkin. Aamuisin on ihan jäätävän kylmä, ja iltapäivällä meinaa sulaa villakangastakkiinsa, enkä osaa päättää sulaako mielummin vai jäätyäkö hetken aikaa aamulla. Elämän suuria valintoja.Biancon vanhat syysnilkkurit otettu taasen käyttöön. Mutta saapa nähdä vaihtuuko Soreleihin hyvinkin hätäseen, jos lumisade-ennusteet pitävät paikkansa.


Ps. Samalla kun kirjoittelin otsikkoa, alitajunnasta kumpusi muutama sävel sellaisesta vanhasta lastenlaulusta, mistä en saanut millään pirullakaan kiinni. Armottoman googlauksen jälkeen lopulta tarkensin kohteeseeni, Bonzo pieni leikkihauva -lauluun, joka on vuodelta 1980. Johan oli valaiseva hetki, että hauva laulussa on Bonzo, eikä "pontso" niinkuin lapsena hoilasin kitarisat soikeina :D

Kommentit (12)

Emilia
1/12 | 

Tossa kirjassa missä Bonzo-biisi on (Pikku-Marjan eläinkirja), on ihan mieletön määrä biisejä, jotka jää todella raivostuttavasti soimaan päähän. A-A-Ankka, takapuoli vankka... Cot cot cot cot kanat kaakattaa... Dilliä ja piparjuurta... mitähän vielä niitä olikaan!

Hyi hiljaa, mun kaksivuotias on kuunnellut ton levyn niin puhki, että sitä ei kaiveta esiin kuin ehkä parin vuoden tauon jälkeen. Korvamadosta kiitos (not) ;)

Tuuli
7/12 | 

Mistä noita lastenlauluja yhtäkkiä tulee ja alkaa soida päässä? :D Jos sun lysti on....

Maija
8/12 | 

Minäkin muistan Bonzon! Tuli heti mieleen vähän surumielinen säve ja ekat sanat.

9/12 | 

Pitänee harkita viitan ostoa, ihastuin tuohon sun omaan aika paljon :) Harmi vaan että mitä olen näistä Jykylän kaupoista katsellut niin valinnanvaraa ei ihan hirveästi ole :( Pitänee tulla poikkeamaan siellä Tampereella tässä lähiakoina ;)

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012