Joka syksy ihastun uudelleen ponchoihin. Ne ovat näppäriä heittää lämmikkeeksi minkä tahansa vaatekerran päälle jos kylmä yllättää. Lisäksi ponchoni sattuvat olemaan sen värisiä että ne sopivat mielentilaani nimenomaan syksyisin; lämmin oranssi ja tumma viininpunainen. Tämä viininpunainen on kirppislöytö, mutta niskalapussa lukee Gina Tricot eli alunperin sieltä.

e10syys14

I believe I can flyyy....

Poncho on kauhean näppärä asuste sellaisina päivinä kun on vetänyt yllensä jonkun kauhtuneen vanhan trikoomekon ja sitten tuleekin yllärivieraita. Poncho niskaan vaan ja sitten näyttää jo melkein siltä että ei ole aikonut nuokkua sohvalla koko päivää ;)

Kommentit (8)

Tuumummi

Saappaasi ovat ihanat! Mistä ovat kotoisin? Minullakin tekisi mieli tuollaisia!

Syksyn värit on just niitä ihanimpia värejä. Tummanpunainen, oranssi, tummanvihreä, violetti, konjakinruskea jne. Ah. Mun värikartta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010