Vide että tänään on saanut juosta paikasta toiseen kuin heikkopäinen! Sinkoilusta johtuen olen yksi hikinen pörröpää, mutta se ei luojan kiitos näy valokuvasta :D kesämekolla luokses pompin ja niin edelleen, onpa ihanaa kun on vihdoinkin lämmin!
H&M:n vanha kesämekko on hauska kontrasti kalmankalpealle iholleni, mutta elämä on. Jos minulla olisi vielä musta tukka, olisin kesävampyyri.

Siitä puheenollen, kuvasin tänään jumalattoman kaunista mustatukkaista tyttöä Olivia Rougen mallistoa varten ja lopputuloksena on se, että minäkin haluan olla mustatukka yhyy... Tai oranssitukkainen, tai punapää. Voi tätä ailahtelevaista mieltä. No mutta, blondi on ja pysyy, saan aina taottua järjen päähäni kun mietin sitä värjäysrumbaa ja kuinka päänahka on tulessa, ei ole varsinaisesti ikävä.

Kommentit (13)

Ten
2/13 | 

Mä oon testannu Elumenin tumminta väriä, pidin sitä käsivarressa 2 päivää eikä tullut mitään oireita. Mulla on siis todettu PPD-allergia, päänahka räjähtää tavallisista tummista väreistä. Pää on vielä värjäämättä eli värin pysyvyydestä en osaa sanoa mutta ehkä joku muu osaa? Muistaakseni täällä sun tontilla on joskus puhuttukin siitä. Houkuttais kyllä se tumma tukka mut kärsin samasta ongelmasta, niin houkuttaa kaikki muutkin värit.

.:♥:.
3/13 | 

Itselläni ei myöskään iho juuri rusketu kesällä ja olo on kuin zombilla :) btw oletko käynyt hetkeen Kangasalan Lentolassa siellä isolla kirpparilla Prisman vieressä?(eiii muista millään nimeä:) Siellä on nyt tosi hyvää tavaraa muutamassa loosissa, ihan sun näkösiä vaatteita :D

Marie
6/13 | 

Itse olen viihtynyt jo monta vuotta mustilla hiuksilla vuosien värjäilyjen jälkeen, tosin nyt on vaaleat hiukset alkaneet hieman himottamaan. Mutta en värjää, tälläinen mörrimöykkykihara ei selviäisi värinpoistoista. Aaaa ihana sana, minä olen sitten kesävampyyri :)

PupuL
7/13 | 

Hehee! Sitähän ei oo koskaan tyytyväinen ommaan hiusvärriin:D Olin yli 10 vuotta mustatukkanen ja vaihoin reilu vuosi sitte punaseen, taas halajan vanhaa kunnon mustaa pottaa...:P Tää punanen väri on niin työläs ylläpittää ja kaiken lisäksi näyttää jotenki vaan liian kesyltä ku on tottunu mustaan ;) Ja zombie/vampyyriefektistä vaan tykkään:D

saiju
8/13 | 

Tuo on niin totta, et aina houkuttaa jokin muu väri kuin se mikä milloinkin päässä on. Sama pätee mulla myös hiuksen pituuteen. Vajaan vuoden blondina viettäneenä olen jo antanut periksi et syksyn saapuessa myös hius saa tummua ainakin hiukan vaikka vaalennus olikin kiven alla saada hyväksi ja tiedän haluavani sen taas muutaman kuun jälkeen. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012