Jos minun olisi pitänyt 10 vuotta sitten nimetä kauhein mahdollinen vaate, valintani olisi kohdistunut joko pyöräily- tai porkkanahousuihin. Vuosien kuluessa olen joutunut myöntämään takinkäännön useammankin vanhan inhokin kohdalla ja ihan erityisesti olen ihastunut porkkanahousuihin. Ne ovat kapeat, mutta kuitenkin sopivan väljät. 

Porkkanahousuilla on helppo saada vaihtelua helmojen keskelle ja karu fakta on se, että 3-vuotiaan kanssa kyykistellessä housut ovat tarpeen. Garderobi elää näin käyttäjänsä elämäntilanteen mukaan :D Minna Parikan pupumaihareilla saa sopivasti rikottua asiapirkkolinjaa.

Housut: kirppis / Paita: Mango / Kengät: Minna Parikka

Taustalla näkyvä punainen huone on entinen makuuhuone, josta alan rakentamaan pikku hiljaa "kirjastoa" ja joka taipuu tilanteen niin vaatiessa myös vierashuoneeksi. Kirjasto on heittomerkeissä siksi, että yritän parhaani pitää kirjamäärän kurissa enkä täyttää kaikkia sieniä hyllyillä ja kaapeilla. Huom. yritän. 

Kommentit (8)

Halina
1/8 | 

Ihana asu ja kampaus! :) sitten kun kirjasto/vierashuone on valmis, niin olisi kiva nähdä kuvaa lopputuloksesta! :)

Merru
2/8 | 

Mun oli HYVIN vaikea sopeutua siihen että tuli nuo kapeat farkut ”muotiin” olin jo tottunut leveälahkeisiin farkkuihin ja pikkulapsen äitinä en nähnyt itseäni pillifarkkuäitinä 😁 Nyt en kykene vaihtamaan mihinkään muuhun malliin, leveälahkeiset housut on ihan karrrrmeet. Porkkanat voisin ottaa. 🙂

Vierailija
3/8 | 

Onpas ihanan retro paita, vaikka onkin Mangosta. Ei ole pelkästään vaikutteita ottanut, vaan "aidosti vanhan" näköinen. Jotenkin koko kuosi, leikkaus jne. Hieno! 

shieni
4/8 | 

"Enkä täyttää kaikkia sieniä hyllyillä ja kaapeilla" se on ihan kiva jättää muutama sieni syötäväksikin. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011