Turisti täällä moro. Täällä Lapin mummolan naapurissa asuu ehta poromies Simppa, ja kun kysyttiin voidaanko tulla ihastelemaan sarvipäitä ruokinta-aikaan niin sopihan se. Että Anni näkisi ensimmäisellä Lapin reissulla myös poroja. Tyttö oli aika ihastuksissaan näistäkin(kin) nelijalkaisista. Kuin myös minä. Viime kesän vasat erityisesti olivat somia kuin pumpulipallerot.Näistä kavereista ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle.

Kommentit (16)

atomi
1/16 | 

Mutta eikö nämä reissujutut ja vaikkapa Nöpö-postauset ole juuri se piste iin päällä asukuvien ohella! Minusta on kiva lukea Nelliinan juttuja kaikenlaisista asioista kun ne on niin kivasti kirjoitettu ja kuvatkin ovat paljon monipuolisempia kuin useimmissa muotiblogeissa, jossa samaa asua kuvataan sata kertaa.

nanadas
3/16 | 

Juu, vaikken enää Kolarissa asustakaan niin eipä poroja aina hyvällä muistele. Ei ollu kivaa ajaa ison hirvasporon päälle hämärällä - auto melkein lunastuskuntoon ja sen jälkeen kova ajokammo. Söpöt oli kaukana ku raahattiin ruumista ojaan. :D Onneksi tuulilasi kesti ku muuten olis ollu multa ja kuljetettavalta ehkä henki pois. Huh!

eee
5/16 | 

Ajeleppa Lappiin autolla, niin voin luvata, että et välttämättä tule enää niin hyvälle tuulelle poroista. :D
Meikän "lempparit" on ehkä "auto tulee, joten hyppäänpä tielle"-porot ja "en voi poistua tieltä ilman tienhaaraa, joten juoksenpa tässä auton edessä siihen asti"-porot. Erityismaininta räkkäaikana tiet valloittaville tokille, joita saa puskurilla töniä pois tieltä. Ja sitten toki ne ihanat yksilöt, jotka kuopivat kasvimaat...

Nämä Lappi-postaukset on kivoja kun tulee niin kotoinen olo, vaikka en samoilta seuduilta olekaan kotoisin. :)

Elina

Jos tämä olisi pelkkä muotiblogi niin veikkaan että läheskään kaikkia nykyisiä lukijoita ei kiinnostaisi. Itse ainakin usein selaan muoti/asupostaukset vain pikaisesti ja eniten nautin juuri tästä kaikesta muusta sisällöstä. :)

J
11/16 | 

Naurattaa nuo yhtäkkiä vauhkoontuneet anonyymit - tai luultavasti yksi ja sama - ensin valitetaan että täällä on "vain kenkiä ja vaatteita" ja sitten että "missä asukuvat"?! :''D Tämä blogi on aina ollut kaikkea kaunista täynnä oleva, elämänmakuinen ja sisällölltään uskomattoman monipuolinen paketti, jonka kantava voima on Nelliinan tyyli, laadukkaat kuvat ja mielettömän hyvä kirjoitustyyli. Älä ikinä muuta mitään, vaan nimenomaan näitä ihania elämänmakuisia postauksia tänne väliin! <3 Sinun ansiostasi olen itsekin oppinut ja löytänyt paljon uusia paikkoja, kuten esim. Ilolan maatila!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012