Meidän kameraa aktiivisesti välttelevä talon kuningatar, hänen majesteettinsa Nöpö, on kovin onnellinen keväästä. Vanhan luita lämmittää erityisesti ikkunoista hohtava aurinko ja vierashuoneen ikkunalaudan alla pöhisevä patteri. Nöpö on kissa joka ei hakeudu korkealle (se ei kertakaikkiaan osaa hypätä puolta metriä korkeammalle) vaan keskelle. Hän on aina tilan keskellä.

Kolmannen kuvan kohdalla karvakaveri tajusi, että kädessäni on kamera, ja neljännessä kuvassa näkyi enää loukkaantuneena paikalta poistuva pörröhäntä. 

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

Kommentit (5)

Siiri-i
3/5 | 

Apua tuon viimeisen kuvan ilme!! :'D Tulee elävästi mieleen Muumien ikisuosikki, Piisamirotta <3 Meidän kissalla oli aikoinaan aina tuo sama ilme kun tapahtui jotain hänen sieluaan loukkaavaa :D Nöpö on huippu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011