Luulisi olevan arvon kissalla niskat kipeänä kun nukkuu naama tyynyssä..Anteeksi että häiritsin, jatkakaa unianne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

Terhi
7/17 | 

Mää en oo koskaan huolissani kissojen niskoista, mutta ihmettelen syvästi, että eikö niiden naama puudu, kun nukkuvat pää nurinpäin muuhun vartaloon nähden...
Ihaniahan nuo karvakakarat on <3

10/17 | 

Tuosta noustuaan se venyttelee varmaankin makeasti jokaista koipeaan ja köyristää selkänsä. Näillä ohjeilla pysyy vähemmästäkin vetreänä vaikka nukkuisi miten :)

Marja
11/17 | 

Oi tuota söpöä kisuliinia! Piristää aina päivää, kun saa nähdä Nöpön poseerauksia. ;) Ja kun vielä viikon aluksi, niin enpä keksi sopivampaa aikaa!

14/17 | 

Hihii, ihana Nöpö :) Mun katti nukkuu välillä siten, että koko naama retkahtaa alustaa vasten. Sillain kissanpentutyyliin :)

Tellu
15/17 | 

Hei mahtavaa. Olin juuri tulossa kommentoimaan että alkaisi olla aika nähdä taas Nöpö-kuvia :)

16/17 | 

Äkäpussikatti :DD Nöpö on kyllä loistava guest star tässä blogissa!

Ja sitten uutiset: eilen olin ekoissa treeneissä ja fiilis on aivan USKOMATON!!! Rakkautta ensi pyllähdyksellä.<3 Mulla on lihakset niin kipeät enkä oo ikinä hionnu ja haissu niin pahalta ku eilen, mutta joka sekunti oli toistaan arvokkaampi. Kyllä, tässä se mun laji on! :D Ens kuussa ois bootcamp siellä Tambereella, uskaltaisinkohan lähteä mukaan...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013