Jep, olen myytyä naista. Vero Modan pörrötakki on vaan kaikessa karvaisuudessaan ihan mahtava. Tällä hetkellä pörröilen mökillä, mutta yhtenä viileämpänä päivänä ehdin jo käyttää sitä kaupungissakin. Pari todistekuvaa kehiin:
Vähän on kurja ilma, mutta toisaalta onpahan hyvä syy kölliä sisällä ja lukea, joten ei varsinaisesti haittaa. Ja jos lämpöä kaipaa, niin sauna päälle tai pannukahvi tulille. Olen niin lomamoodissa tällä hetkellä, että pyydän anteeksi blogin laiminlyöntiä. Maanantaina sitten arki koittaa ja tästä velttoilusta tulee loppu. Damn. Se tietää loppua keskiyön korttipelimaratoneille (paskahousu, anyone?) ja päikkäreille.

Kommentit (10)

Rose
1/10 | 

Naurattaa... paskahousu on ihan paras korttipeli ja kuuluu olennaisesti
aina lomailuun!!! Paskahousua väärinpäin, lämmin kesäilta ja loma...
jotenkin oikein suomalaista, pelin nimikin sen jo kertoo!
Nyt oon ihan fiiliksissä, kun säkin pelaat sitä :)

Nina
2/10 | 

Mun äidillä (ja parillasadallatuhannella muulla naisella) oli tuollainen karvaunelma kultaisella 80-luvulla. Tosin siinä versiossa oli muhkeat olkatoppaukset ;)
Tykkään :D

Niina
3/10 | 

Toi takki alkaa kyllä näyttää pelottavan hyvältä mitä useampaan asuun sitä yhdistät... kohtahan tässä iskee pörrötakki-kateus!
Ja paskahousua voi aina pelata! Lapsesta asti ollut myös meidän mökkiperinteitä, ja tietysti muulloinkin millon vaan tylsyys iskee. :D

Harmiton
4/10 | 

Oletteko kokeilleet kiinalaista paskahousua (nimi ei välttämättä ole ihan se virallinen)? Ohjeet jos kiinnostaa: Siinä jaetaan ensin kaikille pelaajille kolme korttia väärinpäin pöydälle. Sitten kolme korttia näiden päälle oikeinpäin. Sitten kolme korttia jotka otetaan käteen (yhteensä siis 9 korttia per pelaaja, joista 3 pelaaja tietää itse (kädessä olevat), 3 on kaikkien tiedossa (pöydällä oikein päin olevat) ja 3 ei ole kenenkään tiedossa (pöydällä väärin päin olevat)). Meillä on ollut tapana, että jos kädessä on hyviä kortteja, ne voi ennen pelin alkua vaihtaa pöydällä oikein päin olevien kanssa niin että pöydälle jää hyvät kortit. (Mutta nurin päin oleviin kortteihin ei saa koskea!!) Sitten kaikki pöydällä olevat kortit unohdetaan hetkeksi ja pelataan käsissä olevilla korteilla kunnes pakka loppuu. Kun kädessä olevat kortit loppuu eikä pakkaa ole, voi lyödä minkä tahansa kortin pöydällä oikein päin olevista. Jos tässä kohtaa joutuu nostamaan kortteja, täytyy pelata kädessä olevat kortit pois, ennen kuin voi taas ottaa kortin pöydästä. Sitten kun pöydällä oikein päin olevat kortit on pelattu, lyödään summanmutikassa joku pöydällä väärinpäin olevista. Se voittaa jolta ensiksi loppuu kaikki kortit :) On meidän perheen lemppari korttipeleistä ollut jo monta vuotta! Ps. Kiitos pirteästä ja värikkäästä blodistasi jota olen lukenut jo jokusen vuoden. Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin :)

Fiibi

Jos tää on kiinalainen, ni miten se normi menee?? Oon aina pelannu pelkästään tätä versiota :---)

5/10 | 

Eikäääh! Hipelöin tuota takkia noin viikko sitten, mutta suolainen hinta esti (vielä) kyseisen vaatekappaleen ostamisen. Mut perhana kun se on niiin pehmeä *purrr* ja nyt kun näin nämä sinkunkin asukuvasi..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011