Ohjelmavinkki tälle illalle: TV1 klo 19:00 Prisma - Kissojen maailma.

Jäi silmiin Ylen dokkari jonka pitäisi valaista kissojen maailmaa ihan uudella tavalla, ja se vaikutti tällaisesta kissaleidistä mielenkiintoiselle: "Mitä selviää, kun englantilaiskylän 50 kotikissaa saa kaulaansa GPS-paikantimen ja pääsemme seuraamaan niiden liikkeitä ympäri vuorokauden?"


Meidän oma karvahanuri on nyt vihdoin päättänyt että ehkä tuohon tuhisevaan uuteen tulokkaaseen on syytä tutustua edes jollain tasolla, ja tulee vaaaarovasti nuuskaisemaan vauvan varpaita aina jos tytön kanssa ollaan lattialla. Nöpö oikeastaan käyttäytyy todella hienosti vauvan suhteen, se ei ole liian utelias mutta selvästi kuitenkin tiedostaa että taloon on tullut uusi tyyppi :) Toisaalta Nöpö saa extrapusuja koko ajan, joten sillä ei ole syytä mustasukkaisuuteen. Eikä vissiin kissoilla tätä ongelmaa pahemmin ole muutenkaan. Miten teillä muilla on sujunut lemmikkien kanssa kun taloon on saapunut vauva?

Kommentit (18)

Hei mä näin sattumalta ton kissadokumentin, oli kyllä mielenkiintoinen. Suloisia kissoja! Haluaisin itsekin kissan, mutta mies taas haluaisi koiran. Ei siinä mitään muuten, mutta kun niissä on paljon enemmän hommaa. Kissa olisi paljon helpompi pitää. Ei tarvitsisi aina miettiä ulkoilutusta, jos on kiireitä, tai jos ei muuten keskellä talvipakkasia, tai vaikka syyssateessa huvittaisi lähteä lenkille...

2/18 | 

Ai, mahtava vinkki kiitos! Missasin tän ekalla kertaa, tuli mun käsittääkseni tossa heinäkuun lopussa jo (?)

Janika
3/18 | 

Meillä meni myös mahtavasti kissojen kanssa. Molemmat leikattuja narttuja ja kovin olivat heti kiinnostuneita ja nuuhkivat viikset töröllään ja silmät lautasina ensimmäistä vauvaa. Toka kun tuli niin olivat silleen vähän että "mitä vit... onks niitä nyt kaks???" Mutta hienosti meni. Meillä osaavat suhtautua hienosti lapsiin. Jos lapsi käy liian kovakouraiseksi niin Piuku (<- kissa) saattaa ottaa hampailla kiinni, mutta ei pure. Ei jää siis edes jälkeä. Lähinnä siis varoittaa että mulla on täällä muuten sitte tälläset, että nyt kannattaa lopettaa niin ehit vielä.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Toi onkin sitten seuraava jännäyksen aihe kun tyttö alkaa olla siinä iässä että voisi potentiaalisesti tarrata kiinni, eli pitää olla tarkkana :) Onneksi Nöpöllä on tapana livahtaa ajoissa karkuun, jos meillä on lapsia kylässä eli se ei edes jää hengaileen viereen jos näyttää siltä että vauhdikas muksu tulee private spacen sisälle kutsumatta :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Sandra
4/18 | 

On ollut hauska seurata 5 koiran erilaisia suhtautumista kun sisko sai lapsen. Vanhin koira 8v joka heidän kanssa asuu ei tykkää tästä pienestä möykystä yhtään, varsinkaan nyt kun neiti ryömii ja harjoittelee seisomista. Murahtelee heti jos neiti erehtyy häneen koskemaan. Joten luonnollisesti heidät erottaa portti.
Sitten 4v narttu tykkäsi vauvasta hirveästi, mutta nyt kun se liikkuu sitä mennään karkuun. Joten heilläkin on yleensä portti välissä.
Seuraava 5v rakastaa tätä neitiä, ja hänen turkkiaan saa puristella ja häntää tutkia. Ainoa että lyyli on niin suuri ja innokas, että neiti jää jalkoihin joten vahtimatta eivät ole.
10kk pentu ei välitä vauvasta ollenkaan. Antaa koskea, käy välillä pussaamassa ja jatkaa matkaa.
2v Hilma ja Aava ovat parhaat kaverit. Aava oikein rakastaa Hilmaa ja toisin päin.

marinah
5/18 | 

Meillä ollaan kyllä valtavan mustasukkaisia! Kisu yrittää tunkea syliin koko ajan ja protestikakkojakin on tullut lattialle sekä pissat vauvan kylpyammeeseen. Onneksi pahin taitaa pikkuhiljaa olla takana... Kieltämättä alussa jäi karvapallon huomioiminen itseltä vähemmälle.

atomi

Hienoa, että joku uskaltaa sanoa kissan jääneen vaille huomiota vauvan jälkeen.Valitettavasti monet luopuvat lemmikeistään pian vauvan syntymän jälkeen, kun luulevat etteivät ne sopeudu vauvaan, vaikka kysymys on usein ihmisten käytöksen muuttumisesta. Kissat ovat herkkiä ja älykkäitä, totta kai ne ihmettelevät jos aikaisemmin ovat saaneet paljon huomiota ja paijausia ja yhtäkkiä ovatkin melkein häiriötekijöitä.Meillä oli 4 kisua esikoisen syntymän aikaan, mutta ikinä kissat eivät tehneet mitään vauvalle, eivät myöhemminkään.Kissat säilyttivät kyllä asemansa tärkeinä ja rakkaina perheenjäseninä.

Minna
6/18 | 

Meidän liki viisivuotiaasta ja 45-kiloisesta koirasta tuli (omasta mielestään) vauva yhdessä yössä, kun perheenlisäys saapui synnäriltä kotiin. Ekstra-hellittelyn tarpeessa toisinaan myös, mutta valtavan hienosti suhtautunut tulokkaaaseen kaikin puolin. :)

9/18 | 

Heh, käänsin sattumalta tälle kanavalle, ja oli pakko laittaa ystävälle viestiä tästä, kun arvasin että tykkäisi. Katsottiin kumpikin tykönämme ohjelmaa laittaen viestiä vähintään minuutin välein toisillemme. :D Oli kiinnostava ja hupaisa ohjelma!

Nede
10/18 | 

Just katoin YleAreenasta tämän, kun en ehtinyt sitä katsoa tv-aikaan. Vielä pari päivää on siellä siis katsottavissa. Oli kyllä mielenkiintoinen, vaikka meidän kissat ihan sisä(ja ulkoaitaus)kissoja ovatkin :)

11/18 | 

Mun viesti ei kai lähtenyt. Kirjoitan uudelleen...
Satuin näkemään dokumentin, oli kiinnostava! Rakastan kissoja, ja haluaisin itsekin sellaisen, mutta mies haluaisi koiran. Ei siinä muuten mitään, mutta niissä on enemmän työtä. Pitää aina jaksaa viedä ulos, sateella ja paukkupakkasillakin. Kissa olisi helppohoitoisempi, mutta minkäs teet, kun mies ei suostu...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011