Projekti förmaaki / kirjasto / vierashuone on ottanut taas yhden askeleen eteenpäin. Kiitos miljoonasti kaikille edelliseen projektipostaukseen kommentoineelle, sain iso kasan ideoita joita toteuttaa!

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää sitä nerokasta kommentoijaa, joka käänsi ajatukseni 1800-luvun salonkien isojen viherkasvien suuntaan. Heureka ja kyllä! Ehdottomasti huone tarvitsee suuren peikonlehden tai jonkin vastaavan viuhkamaisen viherkasvin, mitä isompi sen parempi. 

Moni oli pohtinut kullan ja platinan sävyjä osaksi kokonaisuutta ja siinä olen täsmälleen samoilla linjoilla myös itse. Ja sen tiimoilta huone saikin jo uudet verhot. Tai vanhat, kun vanha kirppistelijä sattui bongaamaan täydelliset verhot vitosella. Siis 5 eurolla! Jos on yhtään kartalla laadukkaiden sisustuskankaiden hinnoista, ymmärtää tämän löydön todellisen arvon.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy parhaiten verhojen kangas ja väri, kokonaiskuvassa aurinkoinen vastavalo värjää kankaan todellista keltaisemmaksi. 

Olen viittä vaille soittamassa haamuryhmälle, sillä tuon huoneen seinillä näkyy melkein poikkeuksetta joka valokuvassa todella outoja värivääristymiä ja valoilmiöitä, jotka eivät paljaalla silmällä ole nähtävissä. Pitääkö olla huolissaan vai voiko täydellisempää kohdetta mielikuvituksen lennolle edes olla kuin kirjastohuone! Tuskin. 

Moni oli pohtinut tuota seinien punaista väriä, notta olisiko minun aika jo sutia uusi väri pintaan. Tässä kohdin on ehkä pienen selityksen paikka. On totta, että tummanpunainen on minulle vaikea väri, mutta jostain syystä haluan säilyttää huoneen seinät sellaisenaan. Huoneessa on uniikki tunnelma, jota on vaikea pukea sanoiksi. Siksi en tartu siveltimeen vaan muokkaan sisutuksen sopimaan seiniin. Uskon vahvasti, että niin on tarkoitettu. Vanha talo haluaa pitää kiinni punaisista seinistään ja daamia on syytä kuunnella :)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Mahtava kirppislöytö jälleen kerran!

Itse varmaan karsisin valkoista vähemmäksi ja lisäisin punaista...esimerkiksi joku verenpunainen, samettinen sohvaryhmä olisi upea ja sun kirppistuurilla varmaan löytyisikin jostain. :)

Tällaista sisustusprojektia on ihana seurata!

Vierailija
3/4 | 

Mulla on samantyyppiset verhot viininpunaisina ja auringonpaiste saa ne näyttämään kuin viini tosiaan välkehtisi lasissa. Omistan myös samanlaisen vanhan valaisimen; kupariosa on just sama, mutta lasikuvut vähän erimalliset.

Vierailija
4/4 | 

Minä en lähtisi punaista poistamaan, mutta lisäisin tumman vihreää, sitä kultaa, tummaa puuta ja samettia. Tällä tyylillä itsekin sisustan sitten joskus, kun huonekaluja ja viherkasveja järsivästä kissasta aika jättää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010