Itse en ollut vielä ihan festari-iässä vuonna -87, mutta Ivana Helsingin kesämallisto Provinssi -87 iskee siitä huolimatta. Provinssissa on myöhempinä vuosina koettu monet ikimuistoiset hetket joten malliston nimi ainakin tuo ainakin siinä mielessä positiivisen vireen. Ivanan mekot nyt ylipäätään ovat ihan minun juttuni, hän on niitä harvoja suunnittelijoita jonka mallistoista löytyy paljon pitkiä hihoja. Lisäksi Ivanalla on todella tunnistettava oma tyyli, mitä arvostan. Vaatteet kestävät aikaa paremmin, jos suunnittelija ei rimpuile jokaisen muotivillityksen perässä.

Tässä lempparini parhausjärjestyksessä.Tummapohjainen tulppaanikuosi on upea, olen heikkona tummapohjaisiin kukkakuoseihin ylipäätään. Keskimmäisen mekon suuret Peter Pan -kaulukset taas ovat yksityiskohtien aatelia, pääsääntöisesti kaikki pyöristetyt kaulukset kiinnittävät aina huomioni. Tuo Syrjä-neule on niin huikea että joudun melkein pitämään lyhyen hiljaisen hetken.            Ja jatketaan. Minulla on Copper Chain -mallistosta tuollainen vastaava väljä jättineule, ja käytän sitä koko ajan. Se tosin on villaa, tämä kesäneule on puuvillaa.


Loput mekot satunnaisessa järjestyksessä:Ihanaa että yksi lempparisuunnittelijoistani kolahtaa aina vaan, vuodesta toiseen :)

Kommentit (17)

2/17 | 

Nuo keskimmäisen rivin mekot on aivan ihania! ♥ etenkin reunimmaiset :) Rentoja mutta sitten taas asusteilla noi taipuis vaikka mihin juhliin!

4/17 | 

TUo satunnaisessa järjestyksessä olevien oikean yläkulman mekko! Täydellinen! ♥ Harmi ettei näin opiskelijabudjetilla (toistaiseksi, keikkatöitä on kyllä tiedossa :D...) ole varaa repäistä 144€ mekkoon ! Olisi kyllä sellainen, että sillä varmasti voisi mennä loppuelämän juhlat lävitse. Tumma, muttei mielestäni kamalan synkkä - toisaalta tarpeen vaatiessa tarpeeksi synkkä vaikkapa hautajaisiin. Asusteilla saisi niiiiiin paljon aikaan!

5/17 | 

Ihan samoista syistä tykkään Ivanasta kuin sinä tuossa mainitsit. Just on hyvä, kun mekossa on hihat. Mutta ongelman Ivanan mekoissa tekee, että hihat ovat epäkäytännöllisen suuria. Jos päälle haluaa vetää neuleen tai bleiserin, menee mekon hihat ikävästi ruttuun. Tai jos toisin päin haluaa ajatella niin minä itse olen niin superkäytännöllinen, joskus vähän liikaakin. =)

Lui
9/17 | 

Kivoja, tykkään kun on hihat. Mutta ongelma on se, että ovat kovin lyhyitä. Ei voi pitää ns. business lookissa. En halua, että pitää varoa istuessa tms., että alushousut ei vilku. Aikuisen naisen ei mielestäni ole tyylikästä vilautella :) Ei lisää uskottavuutta työyhteisössä.

uffhurri
Liittynyt28.12.2014
10/17 | 

Aivan ihania taas! Tykkään kovasti :) Tiedätkö tampereelta Ivanan jälleenmyyntipaikkoja...? Kun ei tule Helsinkiin asti sen takia mentyä, mutta olisi tätä uuttakin mallistoa kiva testata.

NOPPA
11/17 | 

Good, juuri kyseisillä festareilla aikoinaan vietin vkonlopun Seinäjoen tanhumilla! Pääesiintyjä oli Iggy Pop!! Ja Eput ja Melrosen muistan hyvin!! Huippufestarit -87 =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012