Kun näin Ivana Helsingin Provinssi -87 -malliston, oli täysin selvää että hankin jonkun niistä upeista mekoista. Ongelma oli pitkälti valinnan vaikeus ja jahkasin kahden mekon välillä päivästä toiseen. Sitten sähköpostiin tuli season sale -mainos ja kappas vaan, siellähän se toinen suosikkini eli Hillevi oli reippaassa alessa. Se oli selvästi tarkoitettu minulle ;)
Ai että, tässä mekossa on kaikki mitä käyttömekolta ylipäänsä haluan. Puolipitkät hihat, venepääntie ja helma hieman polven yläpuolelle. Lisäksi tuo tulppaanikuosi on upea, värikkäät kukat tummansinisellä pohjalla toimii täydellisesti.

 

 

Kommentit (20)

tiutiu
9/20 | 

Harvemmin kommentoin mihinkään, mut nyt on pakko jatkaa tuota ylistysketjua yllä! Aivan ihana, pukee sinua aivan mielettömän hyvin. Hitsi, pitäisköhän sitä itsekin harkita!

Tähän samaan syssyyn voisinen sitten kiitellä mielettömästä blogista, on aina ilo lukea juttujasi! Kuvatkin on sellasta silmäkarkkia että sarveiskalvot on pärisee :D Pätsiniemeenkin tulee aina tasaisin väliajoin kurkittua, kotinne vaikuttaa kuvien perusteella just sellaselta huvikummulta jollaisessa toivottavasti itsekin joskus majailen :) eli kiitos, ja toivottavasti jaksat bloggailla vielä pitkään! ♥

tiutiu
10/20 | 

..On pärisee, jep. On se nyt perhana et sen kerran ku erehtyy kommentoimaan niin saa aikaan vaan totaalista aivo-oksennusta. :D

Sanjana
12/20 | 

Oi, onpa kyllä paljon kivempi sinun ylläsi! Ei lötkötä mistään ja korostaa just oikeita kohtia! Kaunis :)

15/20 | 

Olen nyt viikon verran siirrellyt mekkoa koriin ja pois. Postikulut tuntuvat niin kalliilta. :D

17/20 | 

Hyvä pituus. =) Mekko on ylläsi aivan erinäköinen ja näyttää paljon paremmalta kuin nettikaupan mallin yllä. En olisi nettikaupan kuvan perusteella ikinä ostanut mekkoa mutta sinun kuviesi perusteella, voisin tilata sen vaikka heti. Miten osasitkaan nähdä katalogikuvaa syvemmälle. Taito jonka minäkin tarvitsisin.

Marion
18/20 | 

Minulla on tuo sama mekko, se on aivan ihana! Kaipaisin lisää tämänkaltaisia mekkoja, malli on loistava. :)

kittycat
19/20 | 

Kysyn nyt näin vähän jälkijunassa mutta tuo mekko on aivan ihana ja just mun tyylinen! Millainen tuo Ivana Helsingin kokotaulukko on, en löytänyt sitä mistään niiden nettikaupasta? Ovatko koot reiluja/nafteja?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011