En olisi ikinä uskonut, että villinä korttina alennusmyynneiltä hankittu neonlila vekkihame nousisi vaatehuoneen suosikiksi. Mutta näin vain kävi. Tämän hameen kanssa toimii vaikka miten älyttömät värit, kuten nyt vaikkapa nuo H&M:n oranssinkeltaiset neulesukkikset.Ai että noita sukkiksia ja kisukenkiä! Tiedän, kuulostan aivan mielenvikaiselta hihkuessani vaatteiden suhteen näin paljon, mutta onhan arki nyt aika paljon mahtavampaa kun voi hymyillä omille vaatteilleen. Ja muutkin ihmiset voivat hymyillä heh.. :D Sitäpaitsi, pikku jutuista innostuminen on piristävää ylipäänsä, sitä saattaa jopa hetkeksi unohtaa laukkuun räjähtäneen meikkipuuterin, joka sotki kaiken mahdollisen sisällön... mraaah. Iloisia ajatuksia, iloisia ajatuksia!Vaikka yleensä en kannata epäilyttäviä yllätysostoksia, enkä niitä juuri harrasta, tämän hameen kohdalla se kannatti. Tai ehkä minulla on näiden yllärikorttienkin suhteen joku niin kutsuttu perstuntuma että ne ovat epäilyksistä huolimatta ihan minua. Alitajuntani on epäileväistä järkiajattelua edellä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

2/5 | 

harkitsin eilen noita sukkahousuja henkkamaukalla ollessani, mutta en sitten kauheasti ihastunut sukkisten kuviointiin. Päädyin ostamaan 80 denin keltaiset sukkikset. ah ihanat. Ja et ole ainut joka hehkuttaa ja on iloinen vaatteista. Ostin eilen Onlyn parkatakin veromodalta ja olen jo "kokeillut" sitä päälle miljoona kertaa ja läkähtynyt sen sisään, toivoen että oispa jo kylmä syksy tai talvi.

tiia
4/5 | 

Oon kans huomannu sen, että heräteostoksista tulee niitä suosikkeja ja eniten käytettyjä vaatteita. Paras esimerkki on juurikin H&M:ltä vuonna 2009 ostettu takki, jota kutsun nykyään ryönätakiksi. Yksi nappi on irronnut, joten olen laittanut sen tilalle perhos-pinssin. Tämä pinssi taas on terävien kulmien seurauksena repinyt mm takin hihaa ja muitakin vaatteita. Siltikään en voi/raaski heittää takkia pois. Ehkä sitten, jos joskus löydän samanlaisen vastaavan.

5/5 | 

Minä sovittelin joskus kesän alussa tuon mallista vaaleanpunaista vekkihametta, mutta se oli jotain todella sähköistä materiaalia, niin jäi kaupan hyllylle. Tuossa muodossa minäkin voisin kelpuutaa lilaa vaatekaappiini, vaikka yleensä olen sitä aina vastustanut. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012