Nyt alkaa kuulkaas kauppiaat olla viimeisiä susirumia parvekekuvia tässä blogissa, tuleeko ikävä? Ensinnäkin meidän taloyhtiössä alkaa melkein vuoden loppuun kestävä parveke- ja julkisivuremontti, mikä tarkoittaa leppoisaa vampyyriaikaa huputetussa talossa. Oh joy. Ja toisekseen parveketta ei saa luonnollisestikaan käyttää. Sinänsä ei kiinnosta pätkän vertaa, koska ihan pian me pakataan kamppeemme ja lähdetään asuttamaan kaunista puutaloa, mutta surettaa kyllä meidän ihanien naapurin mummojen puolesta, joiden kesä menee huputetussa talossa. Meillä on ollut ihan poikkeuksellisen mahtavat naapurit tässä betonibunkkerissa, joiden kanssa jutellaan ja juorutaan rappukäytävässä, ja Saku käy virittelemässä heidän digiboxejaan käyttökuntoon. Osa mummeleista on asunut talossa 50-luvulta asti!

Joten tavallaan muuttaminen on myös haikeaa siinä missä ihanaa, olenhan viettänyt täällä varsin onnellista aikaa. Että tässä sitä nyt viedään sitten parvekenasujen viimeisiä rippeitä.


Marimekon vanha tunikani on osoittautunut taas kerran pelastajaksi, koska mahdun siihen. Ja se on edelleen, vuosien jälkeen, yksi suosikkivaatteistani. Helman pistekuvio ja mekon A-linja tosin saa aikaan vatsanpiilotusefektin, tämän mekon kanssa näyttää melkein hämmentävän "normaalilta" vaikka vatsani on jo aika pullava. Demotaas vähän, todellisuus:


Ja Marimekon todellisuus.


Puff, sinne häviää. Sivulta katsoen toki huomaa että olisin mahdollisesti hieman ylensyönyt kun mekko muodostaa pientä telttamaista muotoa, mutta veikkaan että silloinkaan moni ei tajuaisi että alla on raskausvatsa. Tämä ihan vain osoituksena siitä mitä kaikkea vaatteiden leikkauksilla saa aikaan vartalonsa muodoille, niillä on ällistyttävän suuri merkitys.

Minähän en vatsaani piilottele, mutta tulipahan vaan huomattua hauska efekti tuon kyseisen tunikan kanssa.

Synkeä päivän koru on vanha rihkamahely, ei mitään muistikuvaa mistä ostettu mutta joku ketjukauppa varmastikin.


Kuten aikaisemmin jo kerroin, huomenna pelataan Tampere Areenalla parit roller derby matsit, joista ensimmäisessa pelissä minä luotsaan B-tiimiä. En tiedä jännittääkö minua muka (taas kerran) vähän liikaa, mutta näin koko viime yön toistuvaa painajaista että myöhästyin kapteenimiitistä ja koko pelistä, koska laitoin hiuksia kotona ja ne eivät menneet hyvin. Eh...? Kaikki teistä varmasti tietävät että minä en laita hiuksiani, hyvä jos harjaan ne aamulla, että mahtoi olla todella todella huono hiuspäivä sitten :D Ja nyt olen ihan älyttömän väsynyt, koska heräilin jatkuvasti siihen paniikin tunteeseen että myöhästyn ja peli ehtii alkaa ilman minua. Voi elämä tätä ihmismieltä.

Jos ei ole huomenna manselaisilla ohjelmaa iltapäivälle, tulkaa katsomaan matseja (lisätiedot täältä). Kaffilassa on tarjolla Pynsän munkkeja, ja tällä kertaa en aio jäädä ilman ^^

mstampererollerderby

 

 

Kommentit (19)

Henna
4/19 | 

Hmm, pitäisi varmaan käydä joku tuollainen tunika ostamassa kun mulla on edelleen melkonen etureppu tuossa mahan paikalla vaikka synnytyksestä kohta kaksi kuukautta. Eipä ala heti tulemaan niitä uteluita "ai teillekö tulee toinen heti perään.."

Joku
5/19 | 

Rihkamahely saattaa olla H&M:stä. Itselläni on samalla kuviolla varustettu rintaneula ja olen melko varma, että se on ostettu H&M:stä joskus 4-5 vuotta sitten.

Flore

Mulla on toi sama koru ja se on Ginasta. Mut varmaan niiden kamat tulee samoista tehtaista H&M:n kanssa.

Aino
6/19 | 

Ihanaa, onneksi olkoon raskaudestasi! :)
Luin ennen tosi ahkerasti blogiasi, mutta se on jäänyt vauvan syntymän jälkeen... Tänään siis klikkasin tänne piiitkästä aikaa!
Mukavaa odotusta!

Mai
7/19 | 

Ooh, saakohan noita tunikoita enää mistään? Tuohan olisi ollut todella kätevä silloin, kun raskautta piti peitellä. Mahdollista seuraavaa raskautta ajatellen täytyy pitää mielessä, jos tuo tunika tulisi joskus vastaan.

Jennie
8/19 | 

Heippa! Mikähän tuon mekon nimi mahtaa olla? Ihan mieletön. Tuli hirveä hinku saada tuollainen omaankin vaatekaappiin.

13/19 | 

Voi mikä ihana vauvapömppis! Mulla vajaa 4 viikkoa synnytyksestä ja vauvamahaa on ikävä, vaikka yltiösuloinen pikkumies onkin kainalossa nyt potkimassa. Ihanaa, lepposaa raskausaikaa teille! :)

sande
15/19 | 

Moi! Uteliaisuudesta kysyisin, onkohan muistikuvaa mitä kynsilakkaa sinulla mahtaa tämän postauksen kuvissa olla? :) Ihanan väristä joka tapauksessa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla