Paluu arkeen koitti taas, onneksi aivan mielettömän upean auringonpaisteen siivittämänä. Vein viikonloppuna toppatakkeja talvisäilöön ja nostin tilalle kepeitä kevättakkeja, olipahan melkoinen kontrasti keleissä Kolari vs. Toijala! Yhden yön aikana maisema vaihtui metrin lumikinoksista krookuksia puskevaan pihaamme. 

Takkien lisäksi otan tässä vaiheessa käyttöön myös kesämekot. Ne on helppo pukea kevääseen esimerkiksi mustan trenssin kanssa. Ei näytä liian kesäiseltä, mutta toisaalta tulee selväksi sekin että mustat villamekot on haudattu jo kaapin perukoille. Vaaleat mekot ja musta trenssi on yksi lemppariyhdistelmiäni mitä vaatteisiin tulee. 

Näin kesämekot saavat myös paljon enemmän käyttöaikaa, toimivat pitkälle syksyyn asti. 

Kevätfiiliksen saa aikaan paitsi mekoilla, myös vaaleilla asusteilla. Vaaleat käsilaukut ja korut yhdistettyinä värikkäisiin hattuihin ovat takuuvarma kevään merkki. Siskoni mintunvihreä tupsuhattu on Coston ja oma keltainen lierihattuni Klingin. Musta trenssi Object, nilkkurit Gant, sulkamekko Olivia Rouge, käsilaukku Global ja kaulakoru H&M.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010