Pitkään vallinneen brittiläishenkisen sumukauden jälkeen tuntui aamulla melkein vampyyrilta, kun aurinko sokaisi silmiä ja puiden latvat Näsinpuistossa olivat tulessa. Piti oikein pysähtyä ottamaan kuva, siinä missä muut kaahasivat fillareillaan katsettaan nostamatta kohti duunipaikkojaan. Ehkä äiti oli oikeassa, taidan olla vähän taivaanrannanmaalari.


Itseasiassa saatan jopa tänään näyttää vähän artsummalta kuin yleensä, koska silmälasithan ilman muuta ovat jokaisen artsun tyypin vakiasuste ;)Taivaanrannanmaalariuden lisäksi olen vannoutunut halloweenfani, joten American Dinerin halloweenlounas on pakko käydä tsekkaamassa joka vuosi. Miten ihanaa että rafla jaksaa panostaa koristeisiin, syön todella mielelläni hämähäkinseittien ja luurankojen seassa <3Hampurilaisia ja hämähäkinseittejä, ei voi  mennä pieleen. Sitäpaitsi Dinerin vegeburgeri on yksi kaupungin parhaita, ellei jopa paras, koska se pihvi on täydellinen.

Kommentit (6)

Kade
1/6 | 

Mitkä on nuo saappaat ja mistä hankittu? Haluaisin juuri tuon pituiset saapikkaat mutta myynnissä tuntuu olevan vain lähes polveen ulottuvia..

Mau
2/6 | 

Mä kyllä joka kerta ihmettelen tota American Dinerin vegepihvin hehkutusta, mun mielestä se on yksi Tampereen huonoimpia (Panchon on ehkä vielä huonompi) :-D Mutta joo, makuja on monenlaisia, itse tykkään enemmän esim. Zarillon hamppareista!

3/6 | 

Aijaa, vegeburger on täydellinen? Tämähän pitää ottaa haasteena (joudun ehkä siirtämään Huberia tämän vuoksi!).

Et varmaan silti söis oikeiden hämähäkinseittien ja luurankojen keskellä todella mielelläs? :P

5/6 | 

Dinerissa on sekä hyviä että huonoja kasvispihvejä, kun ne hyvät on loppu, tilalle laitetaan niitä perus apetitpihvejä :( Diner oli aiemmin meidän vakkaripysähdyspaikka kun Treen ohi ajeltiin, nyt ei olla siellä käyty, kasvispihvitraumani ansiosta. Mutta samantyylisiä, meheviä pihvejä olen saanut meidän "lähi"pubissa. Inhoan ylikaiken niitä Saarioisten tyylisiä kasvispihvejä sekä soijapihvejä tai sellaisia paksun pirjan paksuisia ja keskeltä raakoja kasvispihvejä! Mäkkärissä on muuten btw aika hyvät kasvispihvit :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012