Tällä kertaa ajoissa liikkeellä, muistakaahan ylihuomenna pukeutua pinkkiin! Perjantaina 15.10. vietetään perinteistä Roosa nauha -päivää jo kahdeksatta kertaa. Nostetaan yhdessä rintasyöpätietoisuutta ja halutessaan voi tehdä myös lahjoituksen rintasyöpätutkimusta varten, lisätiedot Roosa nauha -kampajan kotisivuilta.

pink anime girl

Kommentit (14)

1/14 | 

Täytyy laittaa kalenteriin muistutus että varmasti muistaa! Onhan mulla jo nimenkin perusteella velvollisuus osallistua ;)

Päivi
2/14 | 

Samaa ajattelin kuin edellinen kirjoittaja, muistutus kalenteriin pittää laittaa :) Jospa sitä löytyis kaapista hyvällä tuurilla jotain pinkkiä, nimimerkillä ei ruukaa käyttää pinkkejä vaatteita :D

3/14 | 

Kiitti infosta!<: Mää pukeudun pinkkiin :p Voisin laittaa muistutuksen puhelimeen, ettei unohdu perjantai-aamuna :p

Jonanna
4/14 | 

Kiva kun muistutat täällä =)
Itselleni tämän vuoden roosapäivä on sydäntä lähellä. Omalta isomummilta poistettiin juuri eilen toinen rinta. Taistelu jatkuu..
Kaapista ei varmaankaan löydy juuri pinkkiä, mutta pinssin ostin hyvän asian takia.

Fiipi
5/14 | 

Kiitos tiedosta! Nyt pääsee eilen saapuneet uudet Pink ribbon-Dekkerssit siis käyttöön!

Lou
6/14 | 

Jää nyt pukeutumatta pinkkiin, koska en ole kotona, mutta ei kyllä kotonakaan taida olla pinkkejä vaatteita kaapissa. :/

choiru
8/14 | 

moi nelliina!

sullahan on ne melissan kumisaapaskorkkarit, eikö niin? oon suunnittelut myös niiden ostoa, mutta en oo ihan yhtä tottunut korkkareihin kuin vaikka sinä :) korko ei taida olla kovin korkea, mutta aika kapea se on. onko tukeva, pysyykö pystyssä? :D entä miten vastaavat kokoaan?

kiitos paljon vastauksesta jo etukäteen!

Ritz
10/14 | 

Onneks muistutit tästä. Haastoin samantien työkaveritkin tähän. Katotaan nyt onko perjantai pinkki... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012