Eilen oli perinteinen Suomen Sydänliiton Pukeudu Punaiseen -päivä, jonka tarkoituksena on kannustaa naisia terveisiin elämäntapoihin ja lisätä tietoutta sydänterveydestä. Oma asuni näin päivän myöhässä, mutta tässä se nyt kuitenkin on. Yleensä olen punastellut söpöissä mekoissa tai punaisessa trenssissä, joten tänä vuonna otin vähän erilaisen lähtökohdan. Onlyn punaiset farkut. Ja samalla pidin kiinni perjantai, farkkupäivästä :)

v32
v32
v1
v1

Liivi: kirppikseltä (H&M)

Farkut: ONLY

Neulemekko: Monki

Nilkkurit: Bianco

v4
v4
v2
v2

Tänään vietetään meidän taloudessa tehdään pizzaa ja katsellaan vanhoja Turtlesleffoja -päivää <3 Ihanaa lauantaita kaikille!

Kommentit (10)

pipsa

Hei kaunotar! Saisko jatkossa lähikuvaa sun meikistäkin aina kun kokeilet jotain :)? Kun nytkin on nätti ruskeanoranssi (?) meikki minkä sietäis nähdä lähempääkin :)

paapi

Ihanat vaatteet (once again)! :) Haluaisin tietää harrastatko jotain urheilua tai mitä tahansa? En muistaakseni ole lukenut harrastuksista...(?)

Katriina

Onpa jännän epänelliinamainen asu. Tai siis hieno mutta erilainen mitä sulla yleensä.. :)

Sheldon

Moi! Onko nuo sun ihanat nilkkurit tämän syksyn mallistoa, vai ootko jo ennemmin ne hankkinut?? IHANAT!! :)

heippa

Millanen ton liivin takaosa on? Tai siis että oonko se koko selän alueelta tasaista neulosta, ei mitään kuviota toisella puolella tms... kun kirpputorilla katselin samanlaista,mutta epäilen, että sen selkäpuoli oli purkautunut toiselta puoliskolta enkä siksi ostanut. :)

taru

ihanat nilkkurit, ihastuin! tosiaan, ovatko tämän syksyn mallistoa, saiskohan noita biancosta, vai ovatko vanhemmat?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013