Huomenna on taas aika pukeutua punaiseen Suomen Sydänliiton järjestämässä teemapäivässä, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta naisten valtimotaudeista. Osallistuin kampanjan tukijoukkoihin viime vuonnakin, tässä punainen asuni vuoden takaa:

pukeudu punaiseen päivä
pukeudu punaiseen päivä

Joten huomenna punaista päälle! Lisää tietoa Punaisesta täällä KLIK!

Kommentit (9)

Tämäpäs sattui sopivasti, sillä löysin tänään kirppikseltä punaisen unelmatrenssin! :D Eli täällä osallistutaan kanssa :)

tintti

Valitsin jo eilen vaatteet huomiselle (harvinaista :D), mutta täällä päässä mennään kyllä mustalla trenssillä, kun ihanaa punaista ei löydy. Mutta muita vaatteita sitten punaisena sitten löytyykin :)

Liisa

Heips! Saithan osoitteeni mailiin tuoksuarvontaa koskien?:) En yhtään halua hoputtaa tai olla hätähousu mutta pieni vainoharhaisuus pään sisällä miettii että entäpä jos viesti ei mennyt perille :D

nanna

Multa ei löydy yhtäkään punasta vaatekappaletta :DDD

Asiani olikin vallan toinen; olisko sulla vinkkailla Tampereen kirppiksistä? Juurijustiinsa tänne muutin (tykkään kovin). Onko täällä mitään Valtterin/Hietsun tapasta epäitsepalvelukirppistä, siis missä porukat olis itte myymässä? Ja muutenkin, mistä parhaat löydöt? Yritin ettii sun arkistoista jotain asiaan liittyvää muttei tärpänny.

Tacktacktack jos jaksat ees lyhykäisesti vastata :)

erina

Olen pahoillani, mutta koska tänään on ehkä viikon ainoa päivä jolle ei ole luvattu sadetta, on tänään ehdottomasti pukeudu uusiin mokkakenkiin -päivä! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015