Näitä elämän suuria ja tärkeitä asioita taas, mutta miksi ihmeessä päädyn jatkuvasti tummia värejä kaivatessani pukeutumaan päästä varpaisiin mustaan. Se on niin varma ja turvallinen, että oikein ärsyttää miten mukavuudenhaluinen sitä osaakin ihminen olla. Tämä ei ollut tarkoitus olla arvostelua mustan ystäville vaan ravisteluksi itselleni että tummiin voi pukeutua ilman mustaakin. Tummansininen, ruskea ja petrooli ovat mitä kauneimpia värejä ja kokonaisuus on silti rauhallinen ja sävykartan tummassa päässä.

Mekkoni on vanha eBay-löytö, Pearl Lowe for Peacocks -mallistoa.


Lisätään vanha H&M:n ruskea villakangastakki ja näin meillä on edelleen tumma asu, ilman sitä iänikuista mustaa ulkotakkiani. Nyt sysään mustan villakangastakkini tältä vuodelta varastoon että se ei ole niin helposti käsillä. 

Erityisen kivana asusteena toimii tuo peukaloni violetti liimaside. En oikein tiedä mitä tapahtui, mutta bataattia kuoriessani tökkäsin kuorimaveitsellä niin mehevästi sormeeni että veri lensi kaaressa ympäri keittiötä! Veren määrästä olisi voinut päätellä että olisin vähintään leikannut käteni ranteesta asti irti, miten sitä voikin tulla niin paljon :o Meni pari tuntia että sain vuodon tyrehtymään niin että laastarisysteemi ei vuotanut enää ohi ja pääsin jatkamaan hommia. Niina ja kuorimaveitsi ei selvästi ole sopiva parivaljakko.

Kommentit (14)

1/14 | 

vanhoja, nähtyjä vaatteita ja aivan karmeet väriyhdistelmät. tää sun blogin taso laskee päivä päivältä ku lehmän häntä!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Kiitos palautteesta, mutta valitettavasti minä rakastan vanhoja vaatteitani ja pukeutumisen saralla käytän mielummin vanhaa kuin ostan koko ajan uutta :) Jos muodin uusimmat tuulet kiinnostavat, suosittelen esimerkiksi muotia opiskelevan Sandran blogia: http://5inchandup.blogspot.fi/ Hauskaa viikonloppua!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

2/14 | 

Onpa kauniin värinen tuo takki! Haluaisin itsekin jonkun värikkään villakangastakin tylsien mustan ja harmaan lisäksi, pitääpä etsiä.. :)

Kirsi
3/14 | 

Olipa ihan pakko nyt kysyä että tiedätkö sellaista verkkokauppaa kuin http://www.modcloth.com/ ?
On kyllä meinaan ainakin meikäläisen mielestä niiiin sinun näköisiä vaatteita että oksat pois :D itse käyn aina välillä tuolla niitä kuolaamassa... :))

Parkkis
5/14 | 

Ja ainakin itse henkilökohtaisesti luen mieluummin tällaista "muoti"blogia, missä näkyy, että hankittuja vaatteita käytetään vuodesta toiseen! :) Kun tuntee oman tyylinsä, niin ei ole tarvetta siihen, että joka päivän asussa on jotain uutta joka kerta.

KeltainenTulppaani
7/14 | 

Hyi kauhee tulipa suoraan tuo yks kommentti. Minun mielestäni jokainen pukeutukoon kuinka itse haluaa. Mielestäni se on ilo silmälle, kun joku on löytänyt oman tyylinsä ja viihtyy vaatteissaan. Jatka Nelliina samaan malliin, olet mahtava bloggaaja! :)

Nipa
8/14 | 

Tuo takki on kyllä aivan ihana ja asukokonaisuus minusta oikein onnistunut. Tummiin väreihin verhoutuvalle tämä postaus olikin hyvä muistutus; ehkä minäkin yritän etsiä tänään ylleni jotain tuttua tummaa, muttei kuitenkaan täysin mustaa.. Kiitos! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012