Meillä oli viime viikonloppuna vanhan kaveriporukan vuosittaiset pikkujoulut, joiden ajankohta vaihtelee joulukuulta helmikuulle kiireisten aikuisten kalentereiden mukaan, mutta joka vuosi ne kuitenkin pidetään. Olen todella iloinen, että ruuhkavuosienkin keskellä olemme onnistuneet pitämään tästä perinteestä kiinni. Perinteet ovat paitsi ihania, myös tärkeitä. 

Ensimmäinen kommentti mitä sain heti kun astuin ovesta sisään oli: Niina on taas katsellut vähän Sinkkistä, kaftaanilookki on ihan Samantha! Ei ollut tietoinen valinta, mutta voihan se olla, että alitajunnassa vaikutti Sinkkuelämää-elokuva :D Itse kuvittelin pukeutuvani 70-lukulaisen rennosti eli väljästi, että voin ahtaa navan täyteen hyvää ruokaa. 

Kengät: Bullboxer / kaftaani: Mango / kaulakortu: H&M / Rannekoru: random matkamuisto / Vyö: Lindex

Meidän perinteisiin kuuluu myös yleensä kaikki mahdollisimman överi, hauska, kitsch, turha joululahja (siis lahjoittajalleen turha, ei toivottavasti saajalle) ja nyyttärit, ja leivoin tällä kertaa pöytään överimakean ja harvinaisen tyylittömän kakun. Ai että oli hauskaa miettiä mitä kaikkea glitteriä yhteen kääretorttuun voi tyrkätä:

Macaronit, vaahtokarkit, tuorejuustot ja vaniljakastikkeet toimivat oikein hyvin yhteen, eikä takuulla tee viikkoon mieli mitään makeaa! I dare you, kokeilkaa vaikka.

Kommentit (1)

hannamariavv
1/1 | 

Toi on ihan parasta että ootte pitänyt tästä perinteestä kiinni! Mulla ei vanhan kaveriporukan kanssa ole minkäänlaisia perinteitä oikeastaan, mikä sinällään on harmi. Miehekkeen kanssa ollaan tosin jo parit perinteet saatu aikaiseksi vaikka ollaan oltu yhdessä vasta reilu pari vuotta. Perinteet on mukavia, varsinkin jos niihin kuuluu glitterimakeaöverikakku :D

hanna

www.hannamariav.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011