Oman elämänsä punahilkka täällä moro, tässäpä asua sen punaisen H&M:n hameen kanssa jota aikaisemmin viikolla hehkutin. Sinivalkoinen puhvihihainen neuletakki on Jumperfabrikenin, saatu blogin kautta. Jos osaisin, en varmaan mitään muuta tekisikään kuin neuloisi tuollaisia kirjoneuleasioita, siis sukkia, paitoja ja niin edelleen. Olen kuitenkin päättänyt opetella taas virkkaamaan isoäidinneliöitä ja kokoamaan niistä torkkupeiton. Aikajännehän voi olla tälle projektille melkoisen pitkä :D mutta jos olen ala-asteella todistettavasti tuollaisen neliön kässäopen opastuksella osannut tehdä niin eiköhän se onnistu uudelleenkin. Tämä tuli mieleen kun olen ihastellut Hippoa olkkarissa ja miettinyt että samaa fiilistä haluaisin kotiin enemmänkin.








l13joulu14

l13joulu14


Lumi tuli lumi suli ja sitten sama uudelleen. Aika jännää kun joulukuussa nurmikko hehkuu vihreänä joka toinen päivä. En tiedä onko tämä vain jotain lapsuuden nostalgiaa mutta en muista yhtäkään vuotta että silloin olisi ollut musta joulu.

Kommentit (3)

variterapia
1/3 | 

Hahaa! Sama hame mulla aatoksi (ihana!!), ja lisäks H&M yliturha ostokseni -punakuononeulepusero :D Hauskaa et alkaa löytyä samanlaisia vaatteita kaapista ku sulta, on tätä blogia sit jo vuosia tullu luettuakin.

Tuli tästä mieleeni, et oispa hauskaa jos laittaisit vaikka välipäivien ratoksi jotain arkistojen aarteita, blondiajoilta kenties? :D Eihän sitä vanhaa blogia ole enää luettavissa? Ois niin hauskaa nähdä :D

Ihanaa joulua!

PS.Iittalan lahjakortti törsätty, kiitos vielä :D Kuusen altahan niitä paketteja löytyy!

Nina
3/3 | 

Oon miettinyt samaa tuon mustan joulun suhteen - muistan yhden joulun, jolloin oli loskaista ja märkää, mutta silti lumista ja sekin oli ihan järkytys silloin! Ensimmäisen täysin lumettoman joulun koin vasta aikuisena kun olin muuttanut kaupunkiin. Hienoo on tää ilmaston lämpeneminen.. :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011