Parit villavat sukkikset päällekäin ja johan tarkenee hameillakin. Lähdin Ravintolapäivän rientoihin punahilkkalookilla eli Zaran hameella ja punaisella baskerilla.


s2

s2

Huomaatteko kuinka nätisti pääni kääntyy jo toiseen suuntaan, ihanaa! Josko huomena lähtisi mulimaan avantoon ja karistaisi loputkin niskajäykkyydet. Todennäköisesti toiveajattelua, mutta en kestä enää nyhjöttää.


s1

s1

Päivän Nöpönä on taas varsinainen ilme. Meidän kissan valokuville ei voi muuta kuin nauraa, Nöpön karvanaamasta vaan niin totaalisesti näkee mitä mieltä se milloinkin on. Tässä tapauksessa esimerkiksi syliin ottamisesta. Ilmeisesti hänen ylhäisyytensä arvokkuutta tölväistään pahemman kerran, jos joku kehtaa nostaa syliin tuosta vaan :D


s3

s3
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

1/10 | 

Oi miten söpö hame! Ja hattukin on kiva. Ite ostin kanssa joskus tuossa syksyllä punaisen baskerin ja oon tykänny ihan kamalasti!

4/10 | 

Hihii, meidän kisuli näyttää ihan samalta sylissä. :) Alkaa aina melkeinpä säälittää se "voi prkl" ilme ja jäykistynyt olemus, joten pakko päästää kissa pois.

5/10 | 

Haha, sähän voisit tehdä Nöpön eri ilmeistä oikein kuvagallerian, kattais varmaan lähes koko tunnekirjon mitä ihmisellä/kissalla voi löytyä :D "järkyttynyt", "ihmeissään", "helpottunut", "tunteet pinnassa" jne :D

Asu on tosi kaunis ja mun mielestä tosi sua. Zaran hame on täydellisen värinen. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012