Uskokaa kun sanon, että värikkäät talvitakit auttavat kaamosmasikseen. Näin on marjat.


Ja että konjakinväriset kengät käyvät kaiken kanssa. Kyllä, kaiken.Punainen duffelitakki on ostettu joskus vuosia sitten reissulta. Kaikki parhaat värikkäät takkini ovat näköjään vuosia vanhoja. Edellinen takki jonka ostin itselleni oli harmaa. Koska se oli järkevän värinen, sopii kaikkeen ja olen tylsääntynyt? Ei sentään, siinä vain sattuu olemaan jättimäinen huppu, joka on ihan ehdoton loskasateissa ja tuulessa. Kaikissa takeissa pitäisi olla vakiona suuri huppu, väristä viis.

Kommentit (10)

3/10 | 

Allekirjoitan myös väitteen kirkkaista talvitakeista. Mulla on täydellinen vihreä, ei liian tumma, vaalea tai kirkuva, mutta sopivan vahvan värinen takki, joka nostaa heti mielialaa. Mielellään tuijottais itseään kaikista peilipinnoista :D

Niina
5/10 | 

Juuri mietin nettikauppaa selaillessa että tilaanko konjakinväriset vai mustat saappaat! Kerrankin joku muu kuin musta voitti, ehkä se oli tuo harvinainen auringonpaiste :)

confetti
6/10 | 

Uskon! Ostin marraskuussa kauhean budjettisumplimisen jälkeen (tukan väriin mätsäävän!) kirkkaanpinkin villakangastakin enkä ole katunut hetkeäkään.

7/10 | 

Allekirjoitan tuon värikkäät takit-väitteen täysin! Itselläni on kirkkaanvihreä ihana talvitakki, ja ihan pelkästään sen takin takia toivon syksyllä ilmojen kylmentyvän nopeasti.

Tuii
8/10 | 

Oi, että.. Mäkin haluan punaisen takin. Tosin sit ku kokeilen semmosta. niin se ei tietenkään ole omaan tyyliin sopiva, mutta kun TAHTOO!!
Joku ihana syksytakki ois kiva.

Katih
9/10 | 

Pitää kyllä ostaa joku iloisen värinen talvitakki seuraavaksi. Ainoa villakangastakkini on musta ja 12 vuotta vanha, joten ehkä ansaitsen jo uuden villakangastakin. Musta villakangastakki tuntuu olevan talven kansallisvaate.

10/10 | 

Minulla on myös punainen villakangastakki ja konjakin värisetnkengät kaamosmasennusta torjumassa! Harmaan pipon kanssa nöytän ihan tonttupukuiselta, mutta ei se minua haittaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012