Siskoni mukaan ulkomailla tuppaa tulemaan helpommin hutiostoksia, sillä ihminen on mieleltään rohkeammalla tuulella kuin kotona. Olimme kuitenkin samaa mieltä, että tämä punainen New Lookin leopardikuosinen kietaisumekko on mahtava. Hyvä pari lierihatulle ja noitakengille:

Se vaan on niin, että överit on aina parempi kuin vajarit, jos minun tyylistäni puhutaan. Siksi punainen leomekko sopii vaatekaappiini hienosti :)

Kelit ovat olleet tällä reissulla kohdillaan, pelkkää auringonpaistetta ja päivisin noin 17 - reilut 20 astetta lämpöä. Tavallaan kesä on jatkunut vielä viikolla. 

Kommentit (1)

Halina
1/1 | 

Ihana mekko! Suomessa myös jatkunut lämpö 17-22asteessa (jossainpäin Suomea oli ilmeisesti ollut vielä jopa 23-25astetta). Koko Euroopassa tuntuu olevan edelleen todella lämmin. Ihanaa matkaa ja kiitos mielenkintoisista reissupostauksista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010