Dublin oli vintage-harrastajan paratiisi. Tuntui siltä, että joka nurkalla on jonkinlainen second hand tai vintage-taivas tai muuten vain kierrätykseen keskittynyt putiikki. Kirjoitan huomiseksi kattavamman oppaan Dublinin vintage-putiikeista, mutta tänään vilautan kyseisen reissun vintage-löytöäni. 

Nyt kävi niin, että kompastuin runsauteen, enkä ostanut muuta kuin klassisen villakangastrenssin. Harkitsin ja nyhjäsin erinäisten mekkojen ja asusteiden keskellä, ja lopulta päädyin takkiin. Aivan varmasti hyvä idea, sillä hippamekkoja enemmän käyttökertoja saa tämä punainen takki: 

Ihanan pitkä punainen trenssin mallinen villakangastakki lähti halvalla, sillä siinä oli korjattavaa. Edestä puuttuu alin nappi ja selkäosasta on purkautunut muutama ommel. Mutta ei mitään sen suurempaa, neulaa ja lankaa käteen, ja homma on hoidossa. 

On todella harvinaista, että vintage-takki on selvästi tehty pitkälle naiselle. Minulle ei ole ihan helppoa löytää takkia, jonka vyötärö istuisi täsmälleen oikeaan kohtaan. Mutta tämä on sellainen. Takissa ei ole tuotemerkkiä, joten on ihan mahdollista, että tämä on ollut alunperin mittatilaustuote, ja tilaajalla on ollut mittaa varressaan. 

Sanoisin, että kävi aika hyvä tuuri, kun osuin yksiin tämän takin kanssa. Mittatilauksena juuri minulle. 

Mutta sukelletaan huomenna Dublinin vintage-maailmaan. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat