Perheemme 4-vuotiaalle värit ovat tärkeitä. Tällä viikolla on tiristetty harmin kyyneleitä esimerkiksi siitä, että balettiryhmän joulunäytökseen meidän neitokaiselle oli osunut "ihan tyhmän värinen asu".

Mustaa ei voi missään tapauksessa pukea ylle, ja joinain päivinä kelpaa vain mintunvihreä. Tai vaaleanpunainen. Kaiken pitää olla päästä varpaisiin vaaleanpunaista, sukkia unohtamatta. Tai valkoista. 

Äitinä ja aikataulujen orjana pääsen aina välillä laskemaan mielessäni kymmeneen, ettei savu nouse korvista. Ennen kaikkea siksi, että eihän tyttö heittäydy tahallaan hankalaksi, vaan hän kokee väriasiat tärkeäksi. Aikatauluistakaan lapsella ei ole vielä mitään käsitystä. 

Ja ehkä myös tunnistan itseni, sillä on niitä päivä, kuin vain musta kelpaa. Tai punainen. Punainen on voimavärini. Ei aikuinen ajatusmaailmamme lopultakaan kovin kaukana lapsen vastaavasta ole :D

Vaikka me aikuiset osaamme pitää aikatauluista kiinni (useimmat meistä), on silti niitä päiviä kun vaatehuoneen lattia on täynnä alas vedettyjä vaatteita ja niiden päällä istuu aikuinen, joka ei löydä juuri sitä tiettyä lempipuseroaan. Prkl. Niitä päivä varten on onneksi aina varasuunnitelma: voimaväri punainen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010