Heti kun vesisade siirtyi pohjoisempaan, minä siirryin avokkaisiin. Vaikka olenkin kokenut jo saapashumaa, täytyy käyttää mahdollisuuksia hyväkseen vielä kun voi. Punaiset second hand korkkarit toivat sopivasti piristystä mustaan trenssiin.

sixty seven shoes

red heels

Pienikin väripilkku piristää, oli se sitten kenkinä, laukun muodossa tai vaikkapa rintakoruna ulkotakissa. Ja tietysti kirkkaanpunainen huulipuna! Kun on oikein väsynyt ja kärttyinen päivä, laittakaa punaista huulipunaa omaksi iloksenne. Toimii. Ja jollei koskaan käytä huulipunaa, niin sitten se ainakin toimii. Pelästyy peilikuvaansa joka kerta :D

Kommentit (9)

5/9 | 

Mä lähinnä pelästyn jos joskus teen vahvat rajaukset silmiini. Se on toisinaan hauskaa ja näytän niin toiselta silloin..
Olen aiemmim asunut Tampereella myös, ja tunnen Tampereen aika hyvin, niin yritänkin välillä noita sun kuvia katsoessa bongata että missä päin Tamperetta olet kuvan ottanut :)

Coco
6/9 | 

Ihanat kengät! :)

Mulle tuli mieleen yksi kummallinen juttu. Sähän olet aika pitkä korkkareissa, eikä siinä mitään, itsekin olen aikas pitkä jo ilmankin (lievästi sanottuna :D). Mutta kuinka pitkä Saku on? Mietin vain, että millainen pituusero teillä on, ja mihin suuntaan? Onko se teille ihan ok?

Haen tällä nyt vain sitä, että itse en osaa kuvitella itseäni ainakaan lyhyemmän miehen kanssa (mulla on joku pituuskompleksi, olen n.185cm..). Olisi siis kiva tietää, että miten itse suhtaudut asiaan (jos miehesi sitten on lyhyempi).

Olipa kummallinen kommentti. :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
7/9 | 

ei ollenkaan kummallinen :) minä olen 179cm ja saku 165cm hahhhah :D mun pieni taskurakettini <3 eli ei, ei todellakaan pituus haittaa ja se on erittäin ok että mies on lyhyempi. Oikeastaan se on yks hailee minkä mittainen Saku olisi, ei se mihinkään vaikuta. Mutta ymmärrän kyllä erittäin hyvin jos pitkä nainen aristelee pituuttaan, sitä kommenttia kun saa kuulla ympäristöltä ihan tarpeeksi. Pistää pikkuisen syömään ne neropatit jotka ilmoittavat minullekin aina silloin tällöin että eeei hitto kun oot pitkä!!1! siis no shit, enpä ole itse huomannutkaan :DD

No mutta enivei, älä liikaa mieti pituutta jos satut rakastumaan lyhyempään mieheen, ei se pituus ihan oikeasti ole sen kummempi tekijä parisuhteessa kuin hiustenväri tai nenän muotokaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Linnea
8/9 | 

Heippa Nelliina!

Lueskelin eilen vanhaa postaustasi klippoteketin kuivashampoosta ja kolusin koko Seinäjoen, enkä löytänyt sitä! X) Onneksi olen täällä kotipuolessa vain käymässä, kerrankin siitä on hyötyä, että asuu Helsingissä nykyään... Toivotaan, että sitä löytyy sieltä!

Varsinainen asia oli kuitenkin tuo punainen huulipuna. Meinasin sitä eilen ostaa, mutta oikeaa väriä ei tuntunut löytyvän millään! Liian purppuraisia/pinkkejä/oransseja. Mitä punaa ja huultenrajauskynää käytät? Saa nähdä kehtaanko sitä töihin laittaa, olen terveydenhuoltoalalla ;).

Syysterkuin <3

Linnea
9/9 | 

Ja vielä toinen kysymys:

Oletko julkaissut jossakin postauksessa kaavoja esim. siihen sinivalkopilkulliseen mekkoon, jonka olet itse tehnyt? Ilmeisesti myös tuon bannerin punasydäminen mekko on saman mallinen? Harkitsen opelutaitojeni kokeilua tähän, kun malli on NIIIN kiva. Tosin voi olla, että haaveilen liikoja, sillä olen tähän mennessä ommellut vain verhoja, tyynyjä ja tuunaillut väärän kokoisia vaatteita...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015