Lauantaina piipahdin kummitytön synttäreillä Espoossa, ja mikäpä sen parempi tilaisuus korkata Jumperfabrikenin uusi mekkokaunotar (saatu). Vaikka en juuri jaottelekaan mekkojani arki- ja juhlavaatteisiin (jokainen päivä voi olla juhlaa jos niin päättää, mikään ei estä käyttämästä tyllihametta myös arkena), tällä hetkellä en mahdu yhteenkään oikeasti juhlavaan mekkooni. Joten juhlavaatteiden virkaa saavat toimittaa nekin mekot, joita normaalisti käyttäisin arkena. Punainen neulemekko pienillä puhvihihoilla on oikeastaan aika helppo muuntaa arjesta juhlaan, ihan vaan asusteita ja kampausta vaihtamalla. Maailmanluokan hiuskriisissä purjehtiva allekirjoittanut suosii tällä hetkellä hiusten kiinni pitämistä, ettei tarvitse ahdistua liikaa pääasioista.Jumperfabrikenin leidit ovat sitä mieltä, että heidän mekkonsa ovat ihan minun tyylisiäni, enkä voi kiistää. Vintagehenkiset mekot ja minä kuulumme toisillemme. Hyvänä puolena tässä kuvien Violet-mekossa on se, että neule joustaa tarvittaessa vatsan kohdalta reilusti, joten saan iloita siitä pitkälle kesään. Ja tottakai myös sen jälkeen kun olen litistynyt takaisin normaalimittoihini.Ps. Koska huono huumori ja minä kuulumme olennaisesti yhteen, on pakko jakaa teille seuraava. Kun oikein tarkkaan miettii, keneltä mahdoin lauantaina näyttää... Draculaaaaah! Hiukset, kalvakkuus ja värivalinnat :D Onnea vaan Sakulle jos näytän 80-vuotiaana tuolta hehee...

Kommentit (15)

atomi
5/15 | 

Ihana punainen mekko ja mielettömät kynnet!!! Ja mikä tukkakriisi? Näytät upealta :)

Laura
10/15 | 

Ootko kuullut Goldwellin Kerasilk-hoidosta? Se on parasta, mitä luonnonkiharalle pörrötukalle (aka leijonanharjalle) voi tehdä! :D Hyvästi suoristusraudat ja hiuskriisit. Meitsillä on nyt ollut sileä silkkitukka kuukauden verran ja enää ikinä en aio kärsiä siitä pirun pehkosta, joka räjähtää pienimmästäkin kosteudesta.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Jotain tosi kummallista on tapahtunut tämän raskauden myötä, nimittäin ennen kihartuva tukkani on ihan luotisuora :O vähän pörröinen se toki (argh) on edelleen, mutta kihartuvuus katosi?! Ehkä juuri tästä syystä tukkani on niin jäätävä juuri nyt, koska se "pöyhkeys" on kadonnut, ja tilalle on tullut päätä myöten menevä liimaletti...

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012