Mikä tunne, kun tarvitsee hansikkaita! Syksy, täältä tullaan! Skotlanti, my soulmate.Valitsin mukaan reissuun puolihihaisen takkini ja otin kaveriksi varmuuden vuoksi punaiset ajohansikkaat. Kannatti ottaa, kivilinnan muurien sisällä oli kylmä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

Agatha
1/6 | 

Mistähän noi hanskat mahtaa olla kotoisin? Oon ettiny vähän tuon tapaisia jo pitempään :)

3/6 | 

Jumantsuikka miten magee ovi vai mikä toi ikinä onkaan tuola taustalla. Wau wau wau! Ja hei, noi su hanskat. Ihanat :D

4/6 | 

Hei, tein blogiini postauksen lempiblogeistani ja sinun blogi oli yksi postaukseen päässeistä. Otin print screenin blogisi etusivusta ja bannerista, toivottavasti ei haittaa :)

Marie
6/6 | 

Laita sitten paljon kauniita kuvia kaupungista että saan tuon miehen vakuuttuneeksi myös Edinburghista. Skotlantiin haluaisi jo mutta itse haluaisin viettää tuolla myös muutaman päivän :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012