Tuntuu aika hassulta että Suomessa on oli ennen lomaa ja on nyt loman jälkeen edelleen lämpöisempää kuin Kaliforniassa :D jotenkin sitä mieltää automaattisesti että Cali on kuuma, vaikkei se tosiaankaan niin ole. Täällä kotona hellemekoille on ollut tarvetta jo mukavan paljon. Tämä punainen H&M:n mekko on yksi suosikkini, se on puolijoukkueteltan kokoinen kellohelma. Överimuhkea mekko on ilmava, eikä lainkaan raskas. 

Tällä hetkellä kaupat ovat täynnä olkapäät paljastavia malleja, sekä paitoja että mekkoja. Olen pitänyt niistä jo edellisen vastaavan sesongin aikana 2000-luvun alussa, ja pidän edelleen. Myös Vagabondin ikivanhat remmisandaalit toimivat vuodesta toiseen, joskin niiden kanssa ei auta olla kovin helposti ruskettuvaa sorttia tai saa aikaan melko jännittävät aurinkotatuoinnit :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010