Huh kuulkaa, nyt on ihan ensimmäinen muuttokuorma pakattu pikku Micran perään ja homma potkaistu käyntiin, tästä eteenpäin elämä on sitten tapetin rapsutusta, erinäisten nyssäkoiden viemistä ja sen sellaista. Jännää, kamalaa (muuttaminen, not cool) ja kaikkea mahdollista saman aikaan.

Tyhjää taloa oli tietty helppo käyttää päivän mekon taustana, tässä meidän punaista huonetta olkaatte hyvät. Tuo lattiahan maalataan ihan kohta, mutta tässä vielä originaalina.Seuraavaksi sitten muuttokuorma numero kaksi tulille ja nyt vihdoin Sakukin ennättää paikalle, ensimmäistä kertaa, se on hieman intona :D

Kommentit (30)

S_heidi
2/30 | 

Ihana seinä! Suosittelen muuten banaanilaatikoita muuttolaatikoiksi, kestävät painavaakin tavaraa ja ne on helppo pinota päällekkäin.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/30 | 

joo tää vähän kutittelis jättää ja laittaa kaveriksi jotain överiä kullanväristä barokkipeiliä ja niin edelleen, eli tehdä sellainen "kuninkaanhuone" :)

Morjens hyi sentään, ei yhtään puunväriä meidän taloon ja ihan viimeiseksi lattiaan. Vanha lautalattia näyttää niin ihanalta kun se on vaaleassa maalissa :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

7/30 | 

Muuttaminen on ehkä järkkykamalinta puuhaa ikinä! Onneksi lopputuloksena on useimmiten uusi ihana ja rakas koti!

Tsemppiä teille ihan hurjasti!

ihana
8/30 | 

ihanan kauhean punainen seinä, hieman twin peaks henkinen sävy :D en malta odottaa että näen mitä upeita sisustusjuttuja saat aikaiseksi..

Epu
10/30 | 

Vuokratkaa hiomakone esim Cramolta, homman saa helposti myös itse tehtyä! Meillä on lattiat maalattu Betolux akvalla sekä Permolla ja liputan jälkimmäisen puolesta. Betoluxilla maalattu lattia on jo aika ikävän näköinen, maalattu 2011. Remontoiminen <3

Tuune
15/30 | 

Tuli välittömästi otsikosta ja seinästä mieleen Kotiopettajattaren Romaanista "the red room".. :D

16/30 | 

Tervetuloa huudeille! =)
Lattiamaalivinkki maalarille: Sateenkaarivärien lakkaöljymaali. Meillä vannotaan täysin sen nimeen ;) Tulee niin hieno, upean kiiltävä ja kestävä lopputulos! Ihan eri kuin esim. Betoluxilla (josta myös kokemusta). Jos kiinnostaa, käy kurkkaamassa http://voikukkapelto.blogspot.fi/. Remontointia, sisustusta ja kaikkea siltä väliltä vanhalla asemalla Akaassa ;)

Talvikettu
18/30 | 

Ihanaa ja jänskää. En malta odottaa että pääsen näkemään sisustuskuvia, ehkä meillä kohta onkin Nelliinan mintunvihreät portaat - sisustusblogi? :)

19/30 | 

Aika raju toi seinä, mutta hienolla tapaa. Olikos se nyt tarkotus sitten kuitenkin jättää vai ei?

Ja hyvä että maalaatte lattiat. Kaikki männynvärinen (paitsi maassa kasvaen) on kamalaa O:)

ellijo
20/30 | 

Vinkkinä, että ottakaa ennen ja jälkeen kuvat muistoksi... Myöhemmin hauska muistella miltä talo näyttänyt ennen teidän aikaa!

riikka123
21/30 | 

Saako kysyä, että mihin päin Toijalaa olette muuttamassa? Olen itse sieltä alun perin kotoisin, joten mestat on tuttuja :D

NOPPA
23/30 | 

Ihanan energianpunainen huone! Kaikki irti tunnelmasta ja kultaa tai ruskean kellertävää, mustaa ja rosoista/ toisaalta vastakohtia kehiin. Ne teidän sohvat---sävy ja tyyli juuri sopii!

Mustavalkoinen ja punainen kellohelmamekko---mistä löysit ihanuudet??

PS. itsekin olen ovelasti laistanut pari muuttoa ja kantamista raskaana ollessa + töissä ollessa =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012